Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Olvasóinknak igyekszünk mindig naprakész és gyakorlati segítséget adni, legyen szó álláskeresésről, pályamódosításról vagy éppen toborzásról, átszervezésről, aktuális hírekről, eseményekről. Visszatérő körképünk az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legszemérmesebb témára irányul: ki mennyit keres?

Nem könnyen árulják el az adott összeget az érintettek, ám van, akinek ez nem tabutéma. Tekintsük át együtt! A pozíciónevekre kattintva a jelenleg aktuális állásokat tekinthetjük meg, melyek munkavégzése Magyarországon történik.

Jól fizető állások a Profession.hu-n

EZEKÉRT A MUNKÁKÉRT ENNYI FIZETÉST KÍNÁLNAK A HÉTEN: 

Fényező - havi nettó 400.000 forint

Financial Assistant - havi nettó 320 - 360.000 forint

Technogym B2B Sales menedzser - havi nettó 300.000 forint

Termékmenedzser - havi nettó 300.000 forint

Banki ügyfélszolgálati munkatárs - havi bruttó 290 - 402.000 forint

Ám ez csupán 5 kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások és fizetések várnak ránk publikus fizetéssel együtt, itt nézzünk még szét: jelenleg több mint 200 jól fizető állást hirdetnek itt!

És ha egy fizetést BRUTTÓBAN adnak meg, honnan tudhatjuk, mennyit jelent az pontosan nettóban? Ennek a kalkulátorunknak a segítségével pillanatok alatt kiderül, hogy mekkora összegű levonások és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó bérhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma