Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Igyekszünk olvasóinknak mindig naprakész és gyakorlati segítséget adni, legyen szó álláskeresésről, pályamódosításról vagy éppen toborzásról, átszervezésről, aktuális hírekről, eseményekről. Visszatérő körképünk az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legszemérmesebb témára irányul: ki mennyit keres?

Nem könnyen árulják el az adott összeget az érintettek, ám van, akinek ez nem tabutéma. Tekintsük át együtt! A pozíciónevekre kattintva a jelenleg aktuális állásokat tekinthetjük meg, melyek munkavégzése Magyarországon történik.

Jól fizető állások a Profession.hu-n!

EZEKÉRT A MUNKÁKÉRT ENNYI FIZETÉST KÍNÁLNAK A HÉTEN: 

.Net fejlesztő - havi nettó 400 ezer forint

Karosszéria lakatos - havi nettó 350-400 ezer forint

Klíma karbantartó - havi nettó 310-350 ezer forint

HR koordinátor - havi nettó 300 ezer forint

Banki ügyfélszolgálati munkatárs – betanulást követően átlag havi bruttó 290-412 ezer forint

Ám ez csupán 5 kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások és fizetések várnak ránk publikus fizetéssel együtt, itt nézzünk még szét: jelenleg közel 200 jól fizető állást hirdetnek itt!

És ha egy fizetést BRUTTÓBAN adnak meg, honnan tudhatjuk, mennyit jelent az pontosan nettóban? Ennek a kalkulátorunknak a segítségével pillanatok alatt megtudhatja, hogy mekkora összegű levonások, és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó béréhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra.

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma