Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A régóta várt enyhítés új kihívásokat is hozott: az üzleteknek gyorsan kellett intézkednie, ha nyitni akartak, ráadásul az elmúlt hétvégén egy rendkívül népszerű kuponos akció is növelte a forgalmat. Hogyan lehetett megszervezni mégis hatékonyan az újraindulást?

Több mint 150 főt mozgósítottak egy este alatt

„Jó ideje készültünk a nyitásra, nem tévesztve szem elől a hagyományosan kiugró forgalmat generáló kuponnapokat sem, így nem ért minket váratlanul, hogy a bejelentést követően szinte azonnal kinyithattak az üzletek” – mondja Komáromi Zsófia, az LPP Hungary Kft. HR vezetője. Az egyebek közt a Reserved és a Sinsay divatáruboltokat üzemeltető lánc magyar leányvállalatának szakembere elárulta azt is, hogy a rendkívül gyors reakció érdekében egy este leforgása alatt 150-170 főt kellett mozgósítani. Egy nappal később pedig már 350 emberre volt szükség a vásárlási ünnep miatt beinduló nagyüzemhez, akik közül 40-50 volt a hirtelen beugró diák.

Akik pár nappal korábban még nem tudták, mert nem tudhatták, hogy pontosan mikor kezdenek. „A diákjaink rendkívüli nyitottsággal viszonyultak a bizonytalan helyzethez, hiszen csak előtoborzást végezhettünk, azt kommunikálva, hogy a felkínált lehetőség az újranyitás esetére szól” – fogalmazott Bartkevics Anett, az euJobs HR-Group diákfoglalkoztatási üzletága, az euDiákok vezetője. 

Diákmunkától a vezetői székig

„Egy tucatnál is több példa van rá, hogy valaki diákként kezdett nálunk, és miután befejezte a tanulmányait, állományba vettük, majd első eladó, üzletvezető helyettes lett, később pedig az egész boltot rábíztuk, de olyan is akad, aki a látványtervező irányba ment el” – meséli Komáromi Zsófia, aki szerint a munkavállalói utánpótlás egyik releváns csatornája lehet a rátermett diákok foglalkoztatása.

Bartkevics Anett más megrendelőknél is lát hasonló tendenciát. „Egyre többször tapasztaljuk, hogy az ügyfeleink főállásúként foglalkoztatják tovább a kiközvetített diákok közül a legígéretesebbeket. Azzal, hogy jártasságot szereznek az adott cég működésében, elsajátítják a vállalati kultúra alapjait, megsokszorozzák a saját értéküket az adott megrendelő szempontjából egy kívülről érkező pályakezdővel szemben” – hangsúlyozza az euDiákok vezetője.

Aktuális munkák

Jelenlneg is sok gyakornokidiákmunka, valamint részmunkaidős lehetőség közül válogathatunk, használjuk ki ezeket! 

Ha még csak keressük a helyünket a munka világában, ezt a cikket mindenképp érdemes elolvasni! Válogassunk tudatosan, önismeretünkre alapozva a diákoknak illetve a pályakezdőknek meghirdetett munkalehetőségek között. Az önéletrajzunk megírásához itt kaphatunk hasznos tippeket. Készüljünk fel az online bemutatkozás eshetőségére, és maradjunk naprakészek: kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala