Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az alapkőletételhez kapcsolódó ünnepségen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter elismerően szólt arról, hogy Debrecenben együtt van jelen a megfelelő gazdasági és innovációs környezet, amire jó bizonyíték a város fejlődése, és többek között a BMW autógyár beruházása is.

Utóbbi kapcsán a tárcavezető Debrecenben azt mondta, bár a koronavírus-járvány a megvalósítást átmenetileg lelassította, a cél továbbra is az, hogy az eredeti menetrend szerint készüljön el a BMW új termelési egysége, amely kiemelten fontos a márka európai ellátási lánca számára. "Ehhez a magyar kormány minden lehetséges támogatást meg fog adni" - jelezte Palkovics László örömét kifejezve, hogy "a BMW minden fórumon megerősítette változatlan elkötelezettségét és szándékát". 

Az innovációs és technológiai miniszter köszönetet mondott a Debreceni Egyetemnek, hogy a négy hazai orvostudományi egyetem egyikeként gyorsan reagáltak a koronavírus kihívásaira mind a betegellátás, mind a kutatás terén. A Debreceni Egyetem élen jár a vakcina- és gyógyszerfejlesztésben, amit segít majd a leendő oltóanyaggyár, de - mint a miniszter fogalmazott - az innovációban Debrecen nincs egyedül, példaként említve, hogy a világ vezető műszaki intézménye, a MIT (Massachusetts Institute of Technology) a Debreceni Egyetemet választotta partneréül.

Egészség- és járműipari innovációs pláza a jövő megoldásainak

Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem (DE) rektora szerint Magyarországon egyedülálló innovációs plázát hoznak létre, amelyben főként egészségipari és járműipari kutató laboratóriumokat alakítanak ki. Kósa Lajos országgyűlési képviselő a jövő szempontjából kulcsfontosságúnak nevezte az innovációt, az oltóanyaggyár és az innovációs központ beruházását pedig "a debreceni tudományos, kutatási potenciál kikövetelte magának". Papp László, Debrecen polgármestere azt mondta, a város ma Magyarország egyik gazdasági motorja, innovációs központja, ami a város és az egyetem közös sikere. Bács Zoltán egyetemi kancellár elmondta: a leendő, kis sorozatban vakcinák gyártására is alkalmas oltóüzem létrehozásával tovább erősödik az ipari-felsőoktatási együttműködés, mivel egy helyen valósul meg a kutatás, a fejlesztés, az innováció, és részben az oktatás, aminek eredményeként versenyképes, piacképes termékek és szolgáltatások jöhetnek létre.

Az innovációs központ háromszintes épülete startupok, kutatócégek és az egyetemi élet fontos találkozási pontja lesz: az oktatás, a kutatás és a versenyszféra szereplőinek lesz egyfajta "közösségi innovációs piactere" - tette hozzá a kancellár.

"Debrecenbe kéne menni..."

Az tehát kiderült a fentiekből, hogy Debrecen igazi lehetőségekkel teli megyeszékhely és országos jelentőségű központ, de lássuk az aktuális debreceni állásokat: íme a lehetőségek! A jelenlegi hirdetések között keresnek például duális képzési tanácsadót, webdizájnert és plazmaközpont vezetőt is, az IT Services irodájába pedig szinte folyamatos a felvétel IT üzemeltetés területen. 

Ha Hajdú-Bihar megye teljes területén szeretnénk körülnézni a kínálkozó lehetőségek között, akkor ide kattintsunk.

Kattintsunk, ha az egészségügy területén böngésznénk a friss hirdetések között, míg a gyártásban nyitott pozíciók erre találhatók.

Ha szeretnénk további szempontok alapján keresni, a friss álláshirdetések között a személyes beállításaink szerint is böngészhetünk! Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala