Hatékony segítség a koronavírus miatt kialakult munkaerő-piaci helyzetben

Segítünk Önnek alkalmi és azonnal kezdhető állásokat találni

Olyan tippeket és tanácsokat adunk, amelyekkel átvészelheti ezt az időszakot

Összegyűjtjük Önnek a megbízható, de jelenleg munkaerőhiánnyal küzdő munkaadók által kínált álláslehetőségeket, és elküldjük Önnek emailben

Ha szeretné, akkor ezen munkákra közvetlenül is ajánljuk Önt a munkaadók számára

Iratkozzon fel, hogy minél előbb segíteni tudjuk elhelyezkedését!

Milyen munkakör érdekli az alábbiak közül?

Más típusú munkát keres?

Írja be, hogy milyen munkakör érdekli

  Csatolja önéletrajzát! (opcionális)

  A feltölthető formátumok: .doc, .docx, .pdf. File maximális mérete: 5 MB

  A mielőbbi elhelyezkedésem érdekében

  Azt, hogy a Profession egy kereső algoritmussal megvizsgálja a regisztrációs és önéletrajzi adatait, felhasználói aktivitását és összeveti a jelöltajánló szolgáltatást igénybe vevő munkaadók álláshirdetéseivel, az eredmény alapján pedig elérhetővé teheti adatait ezen hirdető cégek számára és a potenciális álláslehetőségeket önnek is megjeleníti. Cégkizárásra lehetősége van.
  A profession.hu felületeken és a reklámüzenetek kapcsán mutatott felhasználói viselkedés (pl. megtekintett állások, e-mail megnyitás) befolyásolja a levelek tartalmát és gyakoriságát. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

  Jogi nyilatkozat*

  Azt, hogy a fenti dokumentumokban foglaltakat elolvastam, megértettem, és regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel a profession.hu Kft. kezelje.

  A gomb megnyomásával az Adatkezelési Tájékoztató szerint rendszeresen leveleket kap azokról az állásokról, amik megfelelnek az ön által megadott feltételeknek.