Június 5-én az Akváriumban karrier tanácsadással és valóban működő praktikákkal látják el a fiatal álláskeresőket a Nestlé, a Coca-Cola, az Avis Budget Group, a GE Healthcare, az NSN, az NNG, a BT, a Citibank a TATA Consultancy és a Kelly Services HR szakemberei.

A fiatal, tehetséges pályakezdőknek jó elhelyezkedési lehetőségre, a nagyvállalatoknak pedig megbízható és felkészült szakemberekre van szükségük. Ennek a két csoportnak a találkozóját szervezi meg a nyár első szerda délutánján a Profession.hu.

Az egyetemisták már az utolsó szemeszterek alatt is keresnek munkát: vállalnak gyakornoki, asszisztensi feladatokat a kötelező szakmai gyakorlaton túl is tudatosan készülve a pályakezdésre. Ebben segíthet most a szerdai esemény, ahol megszokott klisék helyett valódi tanácsokat kapnak majd a részvevők, míg egyetemi és főiskolai bandák koncerteznek a helyszínen. Lesz Budapest Slam Poetry, kerekasztal beszélgetések, játékok, este pedig az Ivan & The Parazol zenél. A regisztrálóknak az esti koncert ingyenes.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Időpont: 2013. 06. 05.

14:00-tól: Egyetemi és főiskolás zenekarok koncertjei; karrier tanácsadás; beszélgetés az Ivan & the Parazol zenekar tagjaival, Budapest Slam Poetry

20.00-tól: Ivan & the Parazol koncert

Helyszín: Akvárium Klub (Budapest, V. ker. Erzsébet tér)

Minden információ a Facebookon: https://www.facebook.com/events/537523569623384/

Regisztráció itt: http://www.profession.hu/cegesbuli

Címkék: álláskeresés, állásbörze