Sok álláshirdetésnél elvárás a felsőfokú végzettség, valamint az angol nyelv ismerete, az álláskeresők azonban inkább olyan pozíciókra jelentkeznek, amelyeknél nincs elvárt nyelvtudás - derült ki a Profession.hu 2014 második negyedéves adataiból.

Az adminisztrátori vagy asszisztensi munkákra sok, átlagban 40 pályázó jelentkezik, ezért nagyon fontos, hogy ha valaki talál egy olyan álláshirdetést, amely megtetszik neki, azonnal pályázzon - ezt akár az okostelefonján is megteheti! Nagyon nagy a verseny, és minél hamarabb elküldi valaki az önéletrajzát, jelentkezését, annál több esélye lehet.

Az állásportálon egyébként az év elején arányaiban nőtt azoknak az álláshirdetéseknek a száma, amelyekhez nem kérnek nyelvtudást.

Irodai munkák, nyelvtudás nélkül

Ilyen állásokat kínálnak

enlightened A legtöbb adminisztrátori, irodai állásnál elvárás az angoltudás (némelyiknél akár több nyelv ismeretét is kiköti a munkaadó), ám nem lehetetlen munkát találni ezen a területen akkor sem, ha nem beszélünk semmilyen nyelven. Csaknem 100 olyan állást kínálnak, amelyekre nyelvismeret nélkül is pályázhatunk. Részletek >>>

enlightened Budapesten hirdetik a legtöbb olyan irodai munkát, amelyekhez nem kérnek nyelvtudást. Részletek >>>

enlightened Nyelvismeret nélküli adminisztrátorokat, szakmai asszisztenseket, személyi asszisztenseket és dokumentumkezelőket  is keresnek a mukaadók.

enlightened Nem minden álláshoz van szükség diplomára, vannak olyanok, amelyeket középfokú végzettséggel is betölthetünk. Részletek >>>

enlightened Vezetői állásokat is találhatunk nyelvtudás nélkül - bár a kiválasztásnál előnyt élvez az, aki meg tud szólalni valamilyen nyelven. Részletek >>>

enlightened Részmunkaidős, határozott idejű irodai munkákat is hirdetnek, sőt vannak olyan munkaadók, amelyek kifejezetten megváltozott munkaképességű dolgozókat keresnek.

enlightened Gyakornoki pozíciókat is kínálnak. Íme a részletek >>>

A Profession.hu-n egyébként csaknem 400 irodai, adminisztrátori állást hirdetnek a munkaadók.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Készítette: Durbák Ildikó

Címkék: adminisztráció, irodai munka, asszisztens, titkár, titkárnő, álláskeresés, nyelvtudás