Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gazdaság versenyképességének további javításához elengedhetetlen a bérfelzárkóztatás, a munkaerő-megtartás és a hatékonyság növelése – jelentette ki ma reggel Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor.  A nemzetgazdasági miniszter az elmúlt hat év eredményeit értékelve úgy fogalmazott: a mennyiségi elvet fel kell váltania a minőségre való törekvéssel.

A magyar gazdaságnak szüksége van azokra a vállalatokra, amelyek eredményesen vehetnek részt abban a világméretű versenyben, amit az egyre gyorsabban kibontakozó negyedik ipari forradalomnak jelent – hangsúlyozta Varga Mihály. Hozzátette: a válságkezelést követően az innováció-vezérelt gazdaság elősegítése, valamint a tudásra és a kutatásfejlesztésre épülő ipari termelés támogatása a legfontosabb feladat.

A miniszter szeptember és október hónapokat tekintve hat vállalatot díjazott három kategóriában, az elismerésben részesülőket szakmai zsűri válogatja és választja ki immár negyedik éve. A hajdúsági háztartásigép-gyártó és autóipari beszállító nagyberuházó; a tápiószőlősi fémmegmunkáló kis-és középvállalkozás; a bencés szerzetesek sörkészítési hagyományát felelevenítő startup; az amerikai gyökerű, ajkai autóipari szenzorgyártó; a Nyugat-Európában komoly piaccal bíró reklámajándék forgalmazó kis- és középvállalkozás; a felsőzsolcai – az alumíniumhabot, mint építési-, valamint design elemet feltaláló és gyártó – induló vállalkozás vehette át ez alkalommal gazdasági elismerést Varga Mihálytól.

A hónap beruházója elismerésbena Hajdu Cégcsoport és a Bourns Alkatrészgyártó Kft. részesült. A Hajdu Cégcsoport a hazai háztartási gépgyártás egyik legfontosabb szereplője, emellett az egyik legnagyobb magyar  járműipari beszállító. Az autóipari alkatrészgyártók számára szenzorokat készítő Bourns Alkatrészgyártó Kft. 1,8 milliárd forintos beruházással fejlesztette ajkai gyárát, ezzel árbevételük 10 százalékos növekedését kívánják elérni, a munkavállalók száma pedig 50 fővel bővült.

Friss álláslehetőségeket a gyártás és a termelés területén itt találunk!

A hónap kis- és közepes vállalata díjat a Ferzol Lemezmegmunkáló Kft. és az Anda Present Kft. vezetői vehették át. A Ferzol Kft. lemezalkatrészek mellett saját fejlesztésű késztermékeket is gyárt, ma már Észak-Amerikától a Távol-Keletig szállítják azokat. A céges reklám-és promóciós ajándéktárgyakat gyártó és forgalmazó Anda Present Kft. 250 munkatársat foglalkoztat, értékesítéseinek négyötöde külföldre irányul.

 Sikeres vállalkozásokat díjazott Varga Mihály 

A hónap startup vállalata a Zirci Apátsági Manufaktúra Kft. és az Aluinvent Zrt. lett. A zirci ciszterci szerzetesek sörfőzési hagyományait életre keltő Manufaktúra Kft. 2015-ben indított, kisüzemi sörgyártással foglalkozó, 16 főnek munkát adó kisvállalkozás. Az Aluinvent Zrt. úgynevezett technológia-hasznosító cég, amely 100 százalékban magyar befektetői tőkével, hazai alkalmazottakkal és találmánnyal büszkélkedhet, ennek segítségével jött létre és tevékenykedik az észak-magyarországi régióban.

Érdemes szemünket a sikeres vállalkozásokon tartani, hiszen ezek a cégek folyamatosan bővülnek, fejlődnek, így jó szakemberekre és megbízható munkatársakra egyaránt nagy igény mutatkozik náluk. Arról nem is beszélve, hogy ezen a héten közel 9.000 új munkatársat keresnek ezen az oldalon. A jövő héten lehet, hogy még többet.

Ne maradjunk le róla! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről. De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, siker