Magyarországon elengedhetetlenül fontos a tudásalapú ipar bővülése, ezek közé tartozik a világszínvonalú magyarországi gyógyszergyártás és kutatás is. Ezért arra törekszenek, hogy az iparpolitika egészével, a szabályozási környezet kialakításával és a fejlesztési támogatásokhoz való hozzáférés megkönnyítésével segítsék a gyógyszergyártó vállalatokat abban, hogy növelhessék nemzetközi versenyképességüket - mondta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára korábban, a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) alapításának 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

A gyógyszeripar olyan innovatív ágazat, amelynek fejlődése a magyar gazdaság egyik kitörési pontja lehet. Az iparágban jellemzően magas a nyereség visszaforgatása a folyamatos beruházásoknak és a kutatás-fejlesztési ráfordításoknak köszönhetően.

Íme a gyógyszeripari állások!

A szektor éves nettó árbevétele 2014-ben 961 milliárd forint volt, ebből az export értéke elérte a 794 milliárd forintot - ismertette az adatokat a távirati iroda. A gyógyszergyártás területén alkalmazott munkavállalók száma közel 14 ezer, de a beszállítókkal együtt eléri a 34 ezret.

Íme az állásajánlatok!

- Gyógyszerészeknek, vegyészmérnököknek, vegyésztechnikusoknak, illetve vegyianyaggyártó szakmunkásnak is kínálnak állást.

- A gyógyszergyárak ajánlatait ITT találjuk.

- Gyógyszertárak is hirdetnek munkalehetőségeket.

- Patikalátogató, valamint orvoslátogató munkákat is kínálnak.

- A közszféra gyógyszerészeti állásait ITT olvashatjuk.

- Az Egészségügy/Gyógyszeripar területén ilyen állásokat találhatunk.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: munka, állásajánlat, álláskeresés, gyógyszeripar, egészségügy