Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az építész szakma szépségei nemcsak a kívülálló érdeklődőknek és tisztelőknek, hanem a nap mint nap ezen a területen dolgozó szakembereknek is örömteli lehet, főleg, amikor méltó elismerésben részesül alkotómunkájuk gyümölcse.

Éppen ebből az indíttatásból immár tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Média Építészeti Díjának (MÉD) átadását az epiteszforum.hu portál. Idén 91 épülettel és 67 tervvel neveztek a pályázók. A döntőbe került hat legjobb épületet és öt tervet  nemzetközi előzsűri választotta ki - tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

Az épületek esetében közös vonás, hogy olyan égető, aktuális kérdésekre adnak választ, mint az átalakítás, örökség, lakhatás, fenntarthatóság. Ebben a kategóriában az Ózdi gyártelep rehabilitáció, a Rudapithecus Látványtár a Majomszigeten, a CEU új belvárosi épületegyüttese, az Arkt Művészeti Ellátó, a Time Box: pavilonok a Mikháza Régészeti Parkban és a debreceni Szent György templom került a döntőbe.

A Média Építészeti Díját azzal a céllal hozták létre, hogy áttörje a kommunikációs korlátot az építészek és a nagy nyilvánosság között - fogalmaztak a szervezők.

Amennyiben ezen a területen dolgozunk, egyrészt érdemes lehet egy következő pályázaton a saját munkánkkal is indulni, másrészt, ha úgy érezzük, hogy jelenleg nem tartalmaz elég kihívást és fejlődést a munkánk, nézzük végig a szóba jöhető lehetőségeket.

 építész állások 

Ezen a héten ilyen szakmai tapasztalattal rendelkező építészmérnököket keresnek:

Pályakezdő vagy friss diplomás: 7 álláslehetőség

1-3 év szakmai tapasztalat: 21 álláslehetőség

3-5 év szakmai tapasztalat: 21 álláslehetőség

5-10 év szakmai tapasztalat: 17 álláslehetőség

Több mint 10 év szakmai tapasztalat: 1 álláslehetőség

Böngésszük át a lakóhelyünkhöz legközelebb eső lehetőségeket, és pályázzuk meg őket. De előtte gondoljuk át azt is: elég jó az önéletrajzunk ahhoz, hogy akár több száz jelentkező közül hosszabban elidőzzön rajta a HR-es? Ha még nem fejeztük be az önéletrajzunkat, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

 

 

 Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, építészmérnök