Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A CarrierBuilder 2012-ben készített tanulmánya során több mint kétezer munkaügyi vezetőt kérdeztek meg arról, melyek voltak a legemlékezetesebb pályázatok, amelyekkel eddigi pályafutásuk alatt találkoztak.

- A jelölt az önéletrajzát egy túlméretezett Rubik-kockán küldte el, amelyen össze kellett illeszteni a megfelelő részeket, hogy a HR-es lássa az önéletrajzot. Az illetőt felvették.

- A pályázó, aki egy kisgyermekes anyuka volt, felsorolta, hogy milyen posztokon felelne meg a gyereknevelésnek köszönhetően: akár ápolónő, takarító, szakács, tanár, biológiai veszély elhárító, harci játék vezetője, taxisofőr, titkárnő, szabó, vásárlási tanácsadó és terapeuta. Az illetőt felvették.

- A jelölt készített egy marketinges kiadványt, amelyben saját magát népszerűsítette, mint a legjobb jelöltet és végül fel is vették.

- A jelölt felsorolta az elért teljesítményeket és azokat a hibákat is, amelyekből tanult az egyes beosztásokban. Példákat is hozott olyan szituációkra, amelyeket máshogy kellett volna tennie. Felvették.

- A jelölt, aki egy élelmiszer- és italgyártó cég vezetői pozíciójára pályázott, az önéletrajzát olyan formában küldte, mintha az egy étel- és itallap lenne. Szintén felvették.

- A jelölt úgy alakította ki az önéletrajzát, mintha a Google kereső eredményei lennének a tökéletes jelölt szóra. A jelöltet végül nem vették fel, de fontolóra vették az ajánlatát.