Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Tény, hogy nem keresünk aktívan állást egész életünk során, ám az is igaz, hogy a szemünket ettől függetlenül érdemes az új lehetőségeken tartani. Hiszen ahogy azt már megtapasztalhattuk: karrierünk során a jól informáltság az egyik legfontosabb. Annál is fontosabb ezt szem előtt tartanunk, mert itt naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Sőt, hétről hétre több ezer aktuális és friss álláslehetőségről és naponta több aktuális információról szerezhetünk tudomást, amelyet eredményesen fel tudunk használni szakmai és ezáltal anyagi fejlődésünkhöz egyaránt.   

Új cikksorozatunk keretében kiemelünk 3 olyan aktuális álláslehetőséget, amit kifejezetten érdemes átfutni, mert lehet, hogy éppen minket keresnek. Nézzük!

1.) Jelentkezőket várnak a Procter & Gamble budapesti gyárába, Csömörre Villamosmérnök / Folyamatmérnök pozícióra.

A MUNKAKÖR: a világklasszisú fogyasztói cikkek gyártási folyamatának támogatásához szükséges technológiák elemzése, egyszerűsítése, fejlesztése. Az iparág vezető technológiájának alkalmazásával és a legutolsó vezetési irányelveket használó munkarendszereket alkalmazzák, amivel biztonságosan termelik a legversenyképesebb termékeket a fogyasztói igények teljes skálájának kielégítésére. Ahol szükséges egyedi, szabadalmazott technológiákat fejlesztenek ki, vagy egyszerűen újraalkalmazzák azt, ami már bizonyított, az üzleti követelményeknek megfelelően.

További részleteket itt találunk!

 Kiemelt álláslehetőség 

2.) A Richter Gedeon Kutató-fejlesztő munkatársat keres Budapestre gyógyszerész vagy biomérnök végzettséggel, 1-3 éves munkatapasztalattal és angol középfokú nyelvtudással. Az új munkatárs főbb feladata az ADME tárgykörébe tartozó kísérleti munka ellátása, mint pl. Metabolizmus vizsgálatok végzése, amely mind az in vitro (szövet és sejtkultúrák), mind pedig az in vivo (állatmodellek) kísérletes munkákat magában foglalja.

Jelentkezésünket ide kattintva tudjuk elküldeni!

3.) Szeged és környéke figyelmébe: Group Reporting Team Leadert keres a BP, ahol az angoltudás mellett még ezek az alapvető követelmények:

WE HAVE THE FOLLOWING REQUIREMENTS:

Relevant degree

Experience of managing teams.

Financial accounting experience (5+ years).

B2 English knowledge.

Recognised accounting qualification.

Able to manage multiple/conflicting priorities with a strong track record of delivery against tight deadlines.

Itt olvashatunk az állásról bővebben!

És ez csupán 3 lehetőség a több, mint 8.000 álláshirdetés közül! Gyorsan nézzük meg őket, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma