Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Debrecen az utóbbi időben rendkívül népszerű befektetési célponttá vált: a város kimagasló eredményt ért el a világszerte elismert gazdasági és pénzügyi lap, a Financial Times globális felmérésén is, ahol a világ legjobb befektetés-ösztönzési célpontjait gyűjtötték össze.

Az MTI közleménye szerint a legutóbbi megállapodás keretében a Semcorp 183 millió eurót fektet a debreceni létesítmény megépítésébe, amely várhatóan 2023 első negyedévében kezdi meg a gyártást. A beruházással több mint 400 helyi munkahelyet hoznak létre termelési, mérnöki és adminisztratív területeken. A cégcsoport a debreceni déli ipari parkban 19 hektáron építi fel 97 000 négyzetméteres üzemét - írták. "Debrecen a világ legversenyképesebb városai közé tartozik, amelyet az is bizonyít, hogy a város és a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. az EDC Debrecennel együttműködve a Semcorp által meghatározott rendkívül szoros határidőket is teljesíteni tudta, és ezáltal minden feltétele teljesült a beruházás megkezdésének. Örömmel állapíthatjuk meg, hogy a jelenlegi világjárvány ellenére is tovább erősödik Debrecen gazdasága" - idézi a közlemény Papp Lászlót, Debrecen polgármesterét. 

Aktuális állásajánlatok

Hajdú-Bihar megyében jelenleg is több mint 550 pozícióba keresnek új munkatársakat, Debrecenben is csaknem 250 állás várja az álláskeresőket.

A gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat, nemcsak Debrecenben, de országszerte is:

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1450 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1300 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala