Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Sokszor nem elég a rövid álláshirdetés szövege ahhoz, hogy eldöntsük, nekünk való lenne-e a munka, vagy egyáltalán érdemes-e jelentkezni az adott lehetőségre. A Profession.hu-n arra törekszünk, hogy minél több részlet, minél több információ birtokában hozhassanak döntést az álláskeresők, mert ezzel tudunk a legtöbbet segíteni az ideális munkahely megtalálásában!

E hónapban Győr-Moson-Sopron megyébe látogattunk, ahol felkerestünk pár jelentős munkaadót és kifaggattuk őket.

Tekintsünk tehát az álláshirdetések mögé!

Mire számíthatnak a pályázók?

"Munkatársaink legtöbbje előre meghatározott folyamatok szerint dolgozik, amelyeket nálunk sajátít el, ezért akik megfelelnek az álláshirdetésben megadott követelményeknek, és sikeresen szerepelnek a kiválasztás során, azokat felvesszük. Egy felvételi nap keretében csoportos interjúra hívjuk be a jelölteket, a beszélgetés során arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen motiváltságú az illető, mik a szándékai, mennyire számíthatunk tőle korrekt munkára, továbbá milyen tapasztalatai vannak. Ezt követően pár egyszerű teszt segítségével vizsgáljuk a szükséges készségek meglétét, ezek ugyanis fontosak a munkavégzés során. A belépéskor egy orientációs nap keretében adjuk át a szükséges információkat, munkaeszközöket, alapképzéseket. Másnap már kezdődhet is a munka” - mondta Túri Péter, Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. HR-vezetője.

Szigeti Éva, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Nemzetközi Kiküldetések/Személyügyi Marketing vezetője elmondta: "A jelentkezéseket minden esetben online pályázói rendszerünkön keresztül várjuk, részletes szakmai önéletrajz csatolásával. A pályázat elbírálása során figyelembe vesszük, hogy a jelentkező mennyire illik az adott profilhoz, megfelel-e a végzettsége, a tapasztalata, a nyelvtudása. Ha igen, akkor egy opcionális telefonos interjú, majd egy személyes interjú, illetve egy kiválasztási nap keretein belül bizonyíthatja rátermettségét. Ezt követően értesítjük a pályázót, hogy sikeres volt-e a kiválasztás. Pozitív döntés esetén a következő lépés a szerződéskötés, majd egy beállítási nap során csatlakozik az új munkatárs az Audi Hungaria csapatához.”

A kiválasztási folyamat – pozíciótól függően – egy-, vagy két-, esetenként háromkörös – mondta Kaszás-Korén Andrea, az Autoliv Kft. HR-vezetője. A földrajzi távolságok miatt gyakran szerveznek telefonos interjúkat a jelöltekkel, hogy első benyomást szerezve mihamarabb tovább tudjanak lépni a kiválasztási folyamatban. A személyes találkozáson arra kíváncsiak elsősorban, hogy a jelölt személyisége, szakmai tapasztalata, mennyire illik bele az Autoliv vállalati kultúrájába, illetve megfelel-e a szakmai elvárásoknak.

Ezt kínálják a munkaadók Győrben és környékén!

"Ehhez az interjú során olyan célzott kérdéseket teszünk fel, melyeket az Autoliv-kompetenciák alapján állítottunk össze. A személyes interjút követően a potenciális jelölteknek egy magatartáselemző kérdőív kitöltése a következő lépés, ami a jelentkező erősségeire vet fényt és segít minket abban, hogy lássuk, a beillesztési program és a későbbi együttműködés során mire kell nekünk, mint munkáltatónak különösen nagy hangsúlyt fektetnünk. A vezetői pozíciók esetében természetesen többkörös interjúkat szervezünk. Mátrix szervezetben dolgozunk, így elég gyakran előfordul, hogy a jelöltek külföldi vezetőkkel is találkoznak a kiválasztás során. Vállalatunk üzleti nyelve az angol, az interjúkon minden esetben teszteljük a jelöltek nyelvi kompetenciáját. Vannak olyan speciális munkakörök is, ahol a német nyelv is szükséges” – sorolta Kaszás-Korén Andrea.

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE ÖSSZES ÁLLÁSAJÁNLATÁT ITT TALÁLJUK!

Az ideális jelölt

"Az Autoliv számára nagyon fontos, hogy megalapozott szakmai tudású, döntésképes, önállóan dolgozni tudó és jól terhelhető kollegáink legyenek, akik rendelkeznek a megfelelő nyitottsággal arra, hogy elsajátítsák az Autoliv tudást, a standardjaink és termékeink ismeretét. Gyorsan változó üzleti környezetben dolgozunk, ami gyorsaságot és a gondolkodásbeli rugalmasságot követel tőlünk. Az Autoliv számára kiemelten fontos az, hogy minél több és jól képzett ’saját nevelésű’ mérnöke legyen, így minden évben örömmel várjuk a pályakezdőket is, és a szakmai gyakorlatos diákokat” – mondta az Autoliv HR-vezetője.

Autóipari beszállítóként az Autoliv életmentő termékeket gyárt, így a nullhibás termelés a fő cél. Ez minden folyamatra és a politikájukra is érvényes. A cég minőségtudatos vállalati kultúrát épít, ami a magas egyéni hozzáadott értéken, szaktudáson, a dolgozók elkötelezettségén és megbecsülésén alapul. "Vállalatunk szlogenje mindent elmond arról, amiért minden nap dolgozunk – Saving lives” – tette hozzá Kaszás-Korén Andrea.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Nemzetközi Kiküldetések/Személyügyi Marketing vezetője közölte lapunkkal: "Általánosságban elmondható, hogy az számunkra az ideális jelölt, aki nyitott az új technológiák, folyamatok megismerésére, hatékonyan tud dolgozni önállóan és csapatban is, keresi a folyamatos fejlődési lehetőségeket, és megfelelően tudja képviselni az Audi Hungariát mind hazai, mind nemzetközi környezetben. Vállalatunknál nagyon fontos a rugalmasság és a komplex gondolkodás is, hiszen a folyamatosan változó, megújuló multinacionális környezetben minden nap új kihívások várják a munkatársakat.”

Változatos feladatokkal, fiatalos munkahelyi hangulattal és hosszú távú karrierlehetőséggel várja az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a leendő munkatársait. A vállalati kultúrában nagy hangsúlyt kap a folyamatos visszacsatolás és a kompetencia alapú fejlesztési modell, hiszen nagyon fontos a cég számára, hogy a kollégák személyre szabottan bővíthessék szakmai és nem szakmai ismereteiket. "Emellett törekszünk arra, hogy a mindennapi munkavégzés ergonomikus, színvonalas munkakörnyezetben és progresszív, eredményorientált közegben történjen – mindez rugalmas munkaidő mellett” – mondta Szigeti Éva.

Képzések, tanfolyamok és juttatások

A Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. bérezési gyakorlata illeszkedik az iparágban működő régiós struktúrához, juttatási rendszere igen széleskörű. Hűségprémium, lakáscélú törlesztési hozzájárulás, gyermekszületési támogatás és egyéb, a céghez való lojalitást díjazó juttatások várják a dolgozókat. "Fontos számunkra, hogy elkötelezett, jó csapatunk legyen, ezért arra törekszünk, hogy korrekt feltételeket és kiszámítható munkát kínáljunk minden munkatársunknak” – tette hozzá Túri Péter.

"Rendszeresen indítunk belső, targoncavezetői képzéseket, ilyenkor már a tanfolyam alatt felvesszük a jelentkezőket tanulmányi szerződés keretében. Az OKJ-tanfolyamot ingyenesen végezhetik el a munkatársak, és utána rögtön munkába is állhatnak. Cégünk így nem csak állást, hanem szakmát is biztosít a hozzánk csatlakozók számára!” – jelezte a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. HR-vezetője.

Készítette: Khojaste K

Címkék: álláskeresés, HR, Győr-Moson-Sopron megye, munkaadók