Hirdetési termékek
Álláshirdetésekkel és a hozzájuk kapcsolódó extra szolgáltatásainkkal még hatékonyabb módon találhatja meg a megfelelő személyt, akit keres.

Pro+

189 900 Ft+ÁFA

+ÁFA

Optimum

104 900 Ft+ÁFA

+ÁFA

Classic

86 900 Ft+ÁFA

+ÁFA

Start

19 900 Ft+ÁFA

+ÁFA
Ingyenes Mobil Munka megjelenés
Mennyire nehéz toborzáshoz ajánljuk?
Nehéz
Közepes
Könnyű
Csak fizikai és szakmunka pozíciókra!
A hirdetés 28 napig látható az oldalon
Hirdetéseihez ingyenesen biztosítunk egy olyan online felületet, ahol átláthatóan tudja kezelni a hirdetésére beérkezett pályázatokat. Az összes jelentkező önéletrajza elérhető egy felületen, amelyen jelölheti a kiválasztási folyamat szakaszait is.
Ingyenes jelöltkezelő rendszer
Aggregátor oldalakkal, illetve RTB (Real-Time-Bidding) szolgáltatókkal állunk szerződésben. A Profession-ön közzétett álláshirdetések e partnerek, több száz weboldalt magába foglaló hirdetési hálózatán is megjelennek a megfelelő célcsoportra célozva.
Megjelenés több ezer partneroldalon
Az álláshirdetések a listaoldalainkon frissesség szerinti sorrendben jelennek meg az álláskeresőknek. Frissítéskor az álláshirdetés újra a listaoldalak elején kerül megjelenítésre, az azonos típusú hirdetéseket megelőzve.
Automatikus frissítés
3 x
3 x
1 x
A feladott hirdetése 24 órán keresztül a kiemelt hirdetések mögött előre sorolva jelenik meg.
Előre sorolt megjelenés listaoldalainkon
Add-on videó
Hirdetése színes kerettel és háttérszínnel jelenik meg, ezáltal felkeltve az álláskeresők figyelmét.
Vizuális kiemelés a listaoldalon és álláshírlevelekben
Célzott e-mail maximum 500 releváns, regisztrált álláskeresőnek
Viselkedés alapú fizetett social media elérés
Ismerje meg testreszabott toborzási szolgáltatásainkat és Social media megoldásainkat. Válassza a Profession Services-t!
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.