Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ismét lendületesen, 152 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma az előző év azonos időszakához képest 2016. utolsó negyedévében – hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter budapesti sajtótájékoztatóján. Varga Mihály áttörésként értékelte, hogy a foglalkoztatás növekedésével párhuzamosan egyszerre csökkent a külföldön és a közfoglalkoztatásban dolgozók száma.  A tárcavezető elmondta azt is, hogy a 2010-es kormányváltás óta több mint 700 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma, ami döntően a hazai versenyszférában következett be, ahol 486 ezer fővel nőtt a létszám.

Az utolsó negyedévben a munkanélküliek száma 205 ezer főre mérséklődött, így a munkanélküliségi ráta éves alapon 54 hónapnyi folyamatos csökkenést követően rekord alacsony szintnek számító 4,4%-on áll. Magyarországon ezzel a harmadik legalacsonyabb munkanélküliségű ország az Európai Unióban, a hazainál csak Csehországban és Németországban alacsonyabb a munkanélküliség szintje – tette hozzá a miniszter.

Állások a héten

Új álláslehetőséget szép számmal találunk ezen a héten is, ha váltani szeretnénk vagy akár csak minden kötelezettség nélkül utánajárnánk, hogy máshol ugyanazért a munkáért milyen fizetést kínálnak. Jelenleg ezekre a munkakörökre van a legnagyobb igény, íme, egy TOP 11 lista:

1. Szakmunka: 2537 álláslehetőség

2. Fizikai, Segéd, Betanított munka: 1738 álláslehetőség

3. Gyártás, Termelés: 1460 álláslehetőség

4. Értékesítés, Kereskedelem: 1352 álláslehetőség

5. Pénzügy, Könyvelés: 1184 álláslehetőség

6. Mérnök: 959 álláslehetőség

7. IT programozás, Fejlesztés: 884 álláslehetőség

8. Szállítás, Beszerzés, Logisztika: 687 álláslehetőség

9. Adminisztráció, Irodai munka: 698 álláslehetőség

10. IT üzemeltetés, Telekom: 612 álláslehetőség

11. Üzleti támogató központok: 567 álláslehetőség

Ám ez csupán az első 11 munkakör a meghirdetett állások száma alapján rangsorolva. Az összes jelenleg megpályázható állást itt találjuk! Böngésszük át a fenti lehetőségeket a saját keresési szempontjaink szerint, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Érdemes minél több helyre pályázni, ezért töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma