Digitalizációs díjat nyert az ÉletMentő allkalmazás

Digitalizációs díjat nyert az ÉletMentő allkalmazás

Az ÉletMentő mobilapplikáció nyerte el az Év digitalizációs projektje címet, tudatta az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az ÉletMentő ingyenes egészségügyi mobilalkalmazás célja, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegye a segélyhívást a bajbajutottaknak.

Az applikáció pontos helymeghatározást ad a mentőknek és megjeleníti az előre feltöltött egészségügyi adatokat, továbbá tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét és egy elsősegélynyújtó kisokost.

Már korona-infókat is tartalmaz az alkalmazás

Az applikáció menüje a közelmúltban a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos elemekkel is bővült, a felmerülő kérdések megválaszolását chatbot segíti. A díjnyertes applikációt már félmillióan használják, és jelenleg is az egyik legnépszerűbb ingyenes egészségügyi alkalmazás a magyarországi letöltési listán.

Az ÉletMentő applikáció az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, az Országos Mentőszolgálat és a Vodafone Magyarország Alapítvány közös fejlesztése.

Hívogató az informatikusi pálya?

Korábbi cikkeinkben az egyre népszerűbb és jó fizetésekkel kecsegtető informatikusi karrier lépcsőiről írtunk:

Programozóképzések karrierváltóknak: Egyre több IT szakemberre lesz szükség, még válsághelyzetben is. Jó hír, hogy szinte bárkiből lehet programozó. Mutatjuk, hogyan!

Programozóképzés? Vágjunk bele! Sokan nyomják meg az Újratervezés gombot a karrierjükön az elkövetkező időszakban. Ha el tudjuk magunkat képzelni programozóként, vágjunk bele!

Aktuális állások IT területen

IT-fejlesztés területen jelenleg is több mint 750 állás közül válogathatunk: keresnek frontend, backend fejlesztőket, szoftvertesztelőket, agile coachokat és tanácsadókat is. 

Ha az üzemeltetés területén szeretnénk elhelyezkedni, akkor is több mint 500 álláslehetőség vár ránk: számos vállalat keres rendszergazdát, de tűzfal mérnöki, rendszermérnöki pozíciók is vannak nyitva.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

 

További rövid hírek