1. Különleges nyelvek ismerete

Ügyfélszolgálati dolgozóknak rendkívül sok álláslehetőséget kínálnak a munkaadók. Ha valaki jól beszél egy-két idegen nyelvet (az angolon és németen kívül tud csehül, svédül, románul, franciául, japánul vagy épp szlovákul), akkor könnyen munkát találhatnak. Az ügyfélszolgálati állások itt találhatók, a szolgáltató központok ajánlatai pedig itt

Nemcsak a call centereknél és szolgáltató központokban helyezkedhetünk el a nyelvismeret segítségével, hanem fordítói és tolmács pozíciókat is lelhetünk. 

Budapesti munkát szeretnénk? Íme 5 lehetőség!

2. Mérnökök és informatikusok

A nagy multinacionális vállalatok mellett a kisebb cégek is keresnek mérnököket, IT-szakembereket. Összesen közel 650 állás közül válogathatnak a mérnök végzettségű álláskeresők. Az összes budapesti mérnökállás itt található. Az informatikusoknak pedig ilyen állásokat kínálnak a fővárosi munkaadók.

3. Gyermekekkel foglalkoznánk?

Gyermekorvosokat, óvónőket és logopédust is keresnek Budapestre. (Az állásokat itt találja!) A tanárok pedig csaknem 70 munkalehetőséget találhatnak.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

4. Fizikai munkák

Eladókat, pincéreket, szakácsokat, targoncavezetőket, illetve fémipari szakembereket is keresnek, de egyszerű betanított munkákat is kínálnak a cégek. Az összes budapesti fizikai és szakmunka itt található!

5. Gyakornoki pozíciók

Műszaki, HR, pénzügyi, marketing vagy kommunikáció területre is várják gyakornokok jelentkezését a munkaadók. A közel száz fővárosi gyakornoki pozíció itt olvasható!

A Profession.hu összes budapesti állása itt található!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: Budapest, munka, álláskeresés