Akik több száz állás közül válogathatnak

"Átfogó gazdasági ismeretekkel rendelkező, felkészült adózási és számviteli szakemberekre van szükség, mert csak így tudnak megfelelni a tényleges ügyféligényeknek" - hangsúlyozta Zara László, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének elnöke a szervezet éves konferenciáján.

A könyvelők, adótanácsadók iránt rendkívül nagy a kereslet a magyar munkaerőpiacon: a Profession.hu 2015. első negyedéves adatai szerint a legkeresettebb szakember a fejlesztő után a könyvelő.

Akik több száz állás közül válogathatnak

Mint arról már korábban írtunk: az OKJ-s képzések toplistáját magasan vezeti a mérlegképes könyvelő, ami nem véletlen, hiszen ez az egyik legkeresettebb, jól fizető szakma a hazai munkaerőpiacon. A második helyezett a társadalombiztosítási ügyintéző, míg a dobogó harmadik fokát a bérügyintéző képzés foglalta el 2014-ben.

A gazdasági-pénzügyi OKJ-s képzések sikerének az az oka, hogy a hallgatók a tanfolyamok kiválasztásánál mérlegelik a munkakereséssel töltött idő várható hosszát, a munkabér nagyságát és a szakmán belüli előrelépési lehetőséget is.

Akik több száz állás közül válogathatnakÍme a munkalehetőségek:

- A Profession.hu-n 370-nél is több könyvelőt keresnek a munkaadók. Részletek >>>

- Ilyen állásokat találhatnak az adótanácsadók, illetve a könyvvizsgálók. Több tucat cég alkalmazna főkönyvelőt, illetve gyakornoki pozíciókat is hirdetnek.

- A mérlegképes könyvelői vizsga megléte esetén ilyen munkák közül válogathatunk.

- A legtöbb könyvelői állás Budapesten van, de sok szakembert várnak a Pest megyei, illetve a Fejér megyei cégek is.

- Külföldi munkát is találhat egy könyvelő. Részletek >>>

- A legtöbb pozícióhoz megkövetelik az angol nyelv ismeretét, de német, olasz, vagy lengyel nyelvtudású embereknek is több állást kínálnak.

- Részmunkaidős könyvelői pozíciókat, illetve időszakos munkát is találhatunk.

- Nem minden állásajánlatnál követelik meg a felsőfokú végzettséget. Részletek >>>

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: pénzügy, gazdaság, könyvelő, adótanácsadó, állásajánlat, álláskeresés