Három tipp a fogorvostól, hogy magabiztosabb legyen az interjún:

 1. Konzultációval a szájszag ellen

Kellemetlen lehelettel nehéz magabiztosnak lenni, azt nem is említve, hogy milyen benyomást kelt közelében lévőkre. Legyen bátor és keresse fel fogorvosát! Egy konzultáció és panoráma röntgen segítségével felderíthető a szájszag hátterében meghúzódó ok, ami sok esetben egy lyukas fog.

2. Fehérebb és tisztább fogak egy kávészünetnyi idő alatt, akár az utolsó pillanatban

A leggyorsabb és legelérhetőbb megoldás a fogkő-eltávolítást követő air-flow kezelés. A dentálhigiénikus ultrahangos fogkő-eltávolítás után egy speciális készülék segítségével, levegő, víz és szódabikarbóna porállagú használatával, kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és elszíneződéseket. A kezelés után, ami akár az interjú napján igénybe vehető, fogai tisztábbak, egészségesebbek és fehérebbek lesznek.

3. Tökéletes mosoly, az igazi önbizalom bomba

A mai technikai megoldásoknak köszönhetően tökéletesen megvalósítható a megálmodott fogsor, olyan kezelések segítségével, mint:

-a fogfehérítés, mellyel a sárgás fogak hófehérré varázsolhatóak otthon vagy a rendelőben
- a kerámia héj, ami a torlódások vagy fogrések, kopások esetén azonnali megoldás, vagy
- az implantátum, amely észrevehetetlenül pótolja hiányzó fogát

Az Innovative Dental Care tapasztalt szakorvosai 2005 óta kezelések széles skáláját végzik, úgy mint fogfehérítés, esztétikai fogpótlások, héjak, koronák és szájsebészeti beavatkozások.

Ha további kérdése merülne fel a témával kapcsolatban, akár ingyenes konzultációt szeretne, keresse rendelőnket a lenti elérhetőség egyikén!

Innovative Dental Care
+36 30 6110401
recepcio@innodc.hu
Budapest, 1134 Kassák Lajos u.19-25.
www.innodc.hu

A cikk szerzője és a megjelenés támogatója az Innovative Dental Care.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!