Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Bosch csoport a zalaegerszegi ZalaZone tesztpálya melletti területen hoz létre egy új, mérnöki fejlesztő és tesztelő lokációt. A 10 millió eurós beruházással egy olyan létesítmény jön létre, ahol a jövő autóiparát meghatározó technológiákat, többek között elektromos és önvezető járműveket tesztelnek, fejlesztenek majd. A mostani terv az, hogy 2024-től már használni fogják a 2025-re teljesen elkészülő komplexumot.

„Magyarország hosszú évek óta stratégiai jelentőségű helyszíne a Bosch csoport szerteágazó kutatás-fejlesztési tevékenységének. Fontos célkitűzésünk, hogy országosan egyre több helyszínen hozzunk létre magas színvonalú, kutató-fejlesztő és tesztelő lokációkat” – mondta el Szászi István, aki a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban.

A fejlesztésnek köszönhetően új munkahelyek jönnek létre, amik az elektromos és önvezető autózás fejlesztésére koncentrálnak. Az új létesítményben a munka a következő területekre fog fókuszálni: autóipar, elektromobilitás, önvezető autózás, a mesterséges intelligencia alapú technológiák.

Most közel 4.000 Bosch munkatárs dolgozik Magyarországon kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos munkakörben, ami azt jelenti, hogy a csoport minden 5. alkalmazottja innovációval foglalkozik. A vállalat Budapesti Fejlesztési Központja a Bosch egyik zászlóshajójává vált, emellett a miskolci és maklári telephelyein is végez K+F tevékenységet a cég.

Az épülő zalaegerszegi létesítménnyel a Bosch tovább növeli a fejlesztési és tesztelési kapacitását.

Aktuális álláshirdetések

A zalaegerszegi állásokat itt tudjuk megnézni, a Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségekk özött személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala