Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A saját tapasztalatok szerzése nagy kincs, hiszen ezáltal fejlődünk és jutunk előbbre. Ám az még szerencsésebb, ha a negatív élményeket nem feltétlenül a saját bőrünkön keresztül tapasztaljuk meg, hanem mások életbölcsességeit megismerve sajátítjuk el a felismeréseket. Cikksorozatunkat ebben a szellemben állítottuk össze, kiváló és sokat látott-tapasztalt szakértők aranyat érő gondolatát osztjuk meg olvasóinkkal hétről hétre.

„Ha újraélhetném az életemet, sokkal több hibát el mernék követni.”

Nadine Stair

„Ha egy nap csak annyi történik, hogy túlélted, az még nem ok az ünneplésre. Nem azért vagy a Földön, hogy pazarold a becses idődet, miközben szokásaidnak csupán apró változtatásával is hatalmas dolgokra lennél képes.”

Og Mandino

TÖBB MINT 8.000 FRISS ÉS MEGPÁLYÁZHATÓ ÁLLÁSAJÁNLAT ITT!

     8 aranyköpés a profiktól: a valódi motivációról     

„Tudnunk kell tétlennek lenni, ami korántsem lustaság. Az álmodozás felüdíti a fáradt gondolatokat, akárcsak az éjjeli eső az út letaposott füvét. Az álmodozás a gondolkodás vasárnapja.”

Henri-Frédéric Amiel

„Kockáztass! Kockáztass meg bármit! Ne figyelj oda, mit mondanak mások! Tedd azt, ami mindennél nehezebb! Tedd, amit jónak látsz! Nézz szembe az igazsággal!”

Katherine Mansfield

„Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz.”

Gyökössy Endre

„A lustálkodás az ember kreatív állapota.”

Kontra Ferenc

„Nem normális, ha minden folyton tökéletes. Az életben adódó alkalmak zöme piszkozat, firka, fehér folt.”

David Foenkinos

„Nincs múlt, nincs jövő, nincsenek meghatározó emlékek, nincs megbéklyózó gyerekkor, nincs semmi, ami megakadályozna minket abban, hogy mások legyünk. Csak téves hiedelmeink vannak korlátainkról és lehetőségeinkről.”

Szendi Gábor

Gondoljuk végig a fentieket és fogadjuk meg a bölcs tanácsokat! És ne feledjük: megoldás mindig van. Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Töltsük fel önéletrajzunkat most! Sőt! Éljünk a legújabb fejlesztéssel: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való új állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláslehetőség, motiváció, karrier, tanács, mentor