Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az ország egyik legnagyobb ipari és egészségügyi gázokat előállító vállalata biztosítja a magyar kórházak számára a koronavírusos betegek lélegeztetéséhez szükséges orvosi oxigén több mint 80 százalékát.

A vállalat most tovább bővíti kapacitásait: "14 milliárd forintos beruházást hajt végre a Linde Magyarország Kazincbarcikán lévő levegő szétválasztó üzemében, a fejlesztéssel a cég 430 ember munkáját védi meg, mindehhez pedig a kormány 1,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteki sajtótájékoztatóján. 

Szijjártó Péter kiemelte, mindezek miatt a Linde Gáz Magyarország Zrt. beruházása megerősíti az ország védekezési képességét a világjárvánnyal szemben, hiszen ezáltal lesz elég orvosi oxigén a kórházakban a betegek ellátáshoz, és lesz elég speciális technológia az oltóanyagok szállításához is.

Aktuális álláshirdetések

Az egészségügyben jelenleg is számos területre keresnek munkatársakat, csaknem 200 álláshirdetés közül válogathatunk. Pályakezdőként itt érdemes körülnéznünk, ha pedig terület alapján keresnénk, a legnépszerűbb egészségügyi asszisztens vagy éppen gyógyszerész állásokat erre találjuk.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 2300 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1100 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala