Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák
256 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásategnap 10:35
-
Felelős több kisebb vendéglátóhely esti forgalmának realizálásáért. Irányítja, elszámoltatja a hozzá tartozó pultosokat, streetfoodos munkatársakat, összesen 8-10 főt. Biztosítja az ideális munkafeltételeket. Felügyeli a minőségi termék előállítást, kiszolgálást. Az üzletek 17-00...Friss
-
Fontos, hogy a termékeket pontosan vedd át és add ki a vásárlóknak, így biztosíthatod, hogy nem lesz leltárhiány az áruházban. Rajtad múlik, hogy a raktárban rend legyen. te ellenőrzöd a beérkező termékek mennyiségét és minőségét rajtad múlik, hogy az árukészlet biztonságban legy...tegnap 18:03
-
-Ételek előkészítése és készítése -Konyhai feladatok precíz kivitelezése -Konyha tisztán tartása -Leltározás -Alapanyag gazdálkodástegnap 17:45
-
Az Eventrend Group által üzemeltetett, 2022-ben újranyíló Central Grand Cafe & Bar 1887 csapatába bővítés miatt, azonnali kezdéssel keressük Á LA CARTE SZAKÁCS kollégánkat? Ha tapasztalt szakács vagy, annak nagyon örülünk, de elhivatott PÁLYAKEZDŐKKEL is szívesen dolgozunk! Jelen...tegnap 15:18
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot. Mindezért cserébe magas bérezési paramétereket,...tegnap 12:45
-
A nyíregyházi Hedonist Éttermünkbe tapasztalattal rendelkező kreatív és munkájára igényes séfek és szakácsok jelentkezését várjuk.tegnap 12:35
-
Ételek alapanyagok előkészítése, főzése, sütése, tálalása Áru átvétel, kollégák munkájának segítése, csapatban együttműködés. HACCP és FIFO elv nyomon kővetése, betartása.tegnap 07:37
-
Ételek időbeni elkészítése , megfelelő minőség mellett Anyagnorma szerinti étlapon szereplő ételek elkészítése Tisztaság megtartása és folyamatos biztosítása Segéd vagy segédek irányítása Alapanyag tárolásának megfelelő szabályok szerinti biztosítása Haccp betartása...ma 00:45
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját...tegnap 19:22
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel Előkészítés, felfőzés, pálya felkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját munkaterület tisztántartása...tegnap 19:13
-
A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás...tegnap 18:27
-
alapanyagok átvétele, feldolgozása és előkészítése ételek főzése és tálalása részvétel az étlap koncepció megalkotásában, javaslattétel új ételekre minőség ellenőrzése és sztenderdek betartása tanulók és szakács jelöltek koordinálása jó hangulat fenntartása :)...tegnap 17:02
-
Vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek. Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is. Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek. Új, izgalmas receptötleteidet megosztod a csapattal...tegnap 16:25
-
folyamatos magas szintű szakmai munka biztosítása a melegkonyha, hidegkonyha, előkészítők területén kijelölt ételek elkészítése az előírásoknak megfelelően elkészített ételek adagolása, tálalása, szakszerű tárolása munkakörnyezet tisztántartása konyhai adminisztratív feladatok el...tegnap 15:15
-
Konyhai személyzet koordinálásra, motiválása; Kreatív, változatos ételek megkomponálása, étlap tervezésében való részvétel; Konyha gördülékeny működtetéséért felelősségvállalás.tegnap 15:05
-
Gyártáshoz szükséges alapanyagok átvétele, előkészítése, komissiózása, címkézése; Kézi anyagmozgatás (max. 20-25 kg); Készletek ellenőrzése, folyamatos nyomon követése; Számítógépes adatrögzítés, munkafolyamatok dokumentációja (SAP);tegnap 15:05
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, a feldolgozásra kerülő nyersanyagok minőségének és mennyiségének ellenőrzése, az előírt technológiai folyamatok betartása, betartatása, ételek időben történő elkészítése, adagolása, tárolása, az elkészült ételek minőségi és mennyiségi elle...tegnap 15:05
-
Ételek elkészítése előre elkészített receptúrák alapján, Diétás részleg irányítása A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, Higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatá...tegnap 14:50
-
- ételek magas szintű elkészítése - HACCP szabályok betartása - szakmai ambíciótegnap 14:35
-
Éttermünk szakács kollégát keres csapatába. Konyhánk vezetői szakmailag felkészültek és dolgozó centrikusak.tegnap 14:20