Ápoló, Egészségügyi szakmunka állás, munka

34 db találat
 • Szociális munkatárs

  Budapest, 1157 Budapest XV. kerület, Kőrakás park 4-5.
  Az átmeneti szálláson élő hajléktalan emberek szükségleteinek megfelelő szociális és mentális segítségnyújtás, a kijelölt ügyfelek életvezetésében és az ügyintézésben történő közreműködés. Dokumentáció vezetése papír alapon és elektronikus formában. Csoportfoglalkozások, közös.
 • Fogászati asszisztens

  Budapest, XIII. kerület
  dokumentáció napi szintű vezetése kezelőhelység rendben tartása számítógépes program kezelése négy- hatkezes asszisztálás
 • Dializáló ápoló

  Budapest, Ózd
  Dialízis kezelésre szoruló betegek részletes és pontos előírás szerinti ellátása – orvosi felügyelet mellett Csúcstechnológiával, európai szintű eszközökkel, gépekkel a lehető legmagasabb szintű dialízisellátás biztosítása a betegeknek Kezelésekhez kapcsol.
 • Ápoló

  1125 Budapest, Kútvölgyi út 20.
  Fővárosi Önkormányzat által üzemeltetett idősotthon felvesz ápoló munkaerőt.Jelentkezni fényképes szakmai önéletrajzzal lehet a megadott e-mail címen.Fizetés: megállapodás szerint.
 • Ápoló

  2045 Törökbálint, Liszt Ferenc utca
  Idősek gondozása ellátása a feladat
 • Vezető orvosasszisztens

  Budapest
  Nálunk van a helyed,ha rendelkezel felsőfokú egészségügyi végzettséggel és hasonló munkakörben szerzett, több éves tapasztalattal. Várunk, ha talpraesett és határozott vagy, a csapatjáték az erősséged, valamint kiválóan kommunikálsz és a második neved s.
 • Egészségügyi asszisztens

  Budapest
  Nálunk van a helyed,ha rendelkezel legalább középfokú egészségügyi végzettséggel és asszisztensi munkakörben szerzett tapasztalattal, ráadásul a szakma ismerete a kisujjadban van. Azt a talpraesett, kiválóan kommunikáló, csapatjátékos, barátságos és hat.
 • Műtősnő

  Budapest
  Nálunk van a helyed,ha rendelkezel műtősnői végzettséggel, érvényes működési engedéllyel és kamarai tagsággal, valamint 1-2 éves, hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal, talpraesett, kiválóan kommunikáló, barátságos és határozott vagy.
 • 24 órás idősgondozó (férfi/nő) Németországba

  Németország
  mindennapos házi segítségnyújtás a gondozottnak háztartás vezetése (főzés, mosás, takarítás, stb.) gondoskodás a gondozott és a környezet tisztántartásáról napi rendszer kialakítása, elsajátítása gondozott szokásainak megfigyelése t.
 • Állatorvosi asszisztens / recepciós

  1223 Budapest
  Feladataid nálunk a következők lesznek:- A betegek rögzítése, állatorvosi munka segítése- Műtétek körüli teendők elvégzése, műtéti asszisztencia- A betegek ellátásához kapcsolódó adminisztráció (számítógépes nyilvántartás, számlázás, időpont egyeztetés)
 • Ápoló / Szakápoló

  Németország
  Betegek ellátásával kapcsolatos ápolói feladatok elvégzése Alapápolás, dokumentálás, vitál funkciók mérése Munkatársakkal és beteg hozzátartozóival történő kommunikálás Orvosi utasításnak megfelelő szakmai feladatok ellátása
 • Ápoló / Szakápoló

  Németország
  Kórházban, klinikán történő munkavégzés
 • Boncmester

  1143 Budapest, Tábornok utca 2.
  fő tevékenysége az állati tetemek boncolása, előkészítése diagnosztikai vizsgálatra, asszisztálás a boncoló állatorvos mellett, mintavétel kiegészítő vizsgálatok céljára, baktérium tenyésztés a laboratóriumba érkező vizsgálati anyagok átvét.
 • Szociális gondozó/nő és ápoló (Anglia)

  United Kingdom
  Az EU tagállamokból származó ápolókat továbbra is igénylik az Egyesült Királyságban és üdvözlik a Brexit után is.A brexitot követően, 2020. január 31.-től kezdetét veszi egy átmeneti időszak amely minimálisan az év végéig tart majd és amely során az Egyesült Királyság t.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  600 000 Forint
 • Ápoló- gondozó

  2030 Érd, Kende utca
  A Napfény Otthon Alapítvány Kende utcai érdi otthonába azonnali belépéssel felvesz szakképzett ápoló és/vagy szociális gondozó végzettséggel munkatársakat.Fő és részmunkaidős , valamint nyugdíjas kollégák jelentkezését is várjuk Bérezés megegyezés szerint, k.
 • Ápoló

  2081 Piliscsaba, Kálmán király útja
  A piliscsabai Nagyboldogasszony Ház egyházi fenntartású idősek otthona keres folyamatos munkarendben (12 órás, nappal és éjszakai munkarendben) OKJ végzettséggel rendelkező ápoló kollégát. Ápolási folyamatoknak megfelelően a betegek ápolása, gondozása, segítése valamint szakáp.
 • Szociális munkás

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szenvedélybetegekkel való szociális munka: tanácsadás, esetkezelés, készségfejlesztés, gondozás és megkeresés, utógondozás. Csoportfoglalkozások szervezésében, lebonyolításában történő közreműködés.
 • Ápoló

  1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
  Munkáját az orvos rendelkezésének megfelelően a részlegvezető ápoló irányítása mellett végzi, a szakterület jellegének megfelelően, szakmai feladatokat lát el. Páciensek fogadása és elhelyezése a kórtermekben, tájékoztatás házirendről Páciensek megfigyelés.
 • Szociális gondozó

  1039 Budapest, Batthyány utca 45.
  Budapest 3. kerületi magán Idősek Otthonába szociális gondozó munkatársakat 12 órás munkakörre, hosszú távú munkavégzésre felveszünk.Feltételek:- szociális gondozó-ápoló végzettség- Folyamatos munkarend vállalásaElvárások:- Időskorúakkal empa.