A Profession.hu Services üzletágában azon dolgozunk, hogy fejvadászainkkal, social media szakértőinkkel és értékesítőinkkel segítsük az ügyfeleinket abban, hogy megtalálják a számukra tökéletes jelölteket.

A Services divízió hetente egyszer találkozik az irodában, a többi munkanapon rugalmasan választhatják kollégáink az otthoni munkavégzést. Értékesítőinknek azonban heti rendszerességgel személyes ügyféltalálkozókat is be kell iktatniuk.

Tudj meg még többet rólunk…

„Mindenki számára ösztönző rendszert biztosít a cég”
A Profession.hu-nál támogatjuk munkavállalóinkat abban, hogy elérjék saját céljaikat.

Érdekel

„A Profession.hu-t tényleg lehet progresszívként jellemezni egy álláshirdetésben”
Kollégáink mindig lelkesen fogadják az újító törekvéseinket.

Érdekel

„Tőletek hiteles forrásból megkapunk mindent”
A Profession.hu Services üzletágában nem csak szolgáltatást értékesítünk, hanem igyekszünk legjobb tudásunknak megfelelően segíteni ügyfeleinknek, hogy megtalálják a legjobb jelölteket.

Érdekel

Szigeti Nikoletta
Services Üzletágvezető

A Profession Services szolgáltatásait használva egyetlen kapcsolattartón keresztül elérhetővé válik az összes kiválasztási folyamatot támogató eszköz, illetve a 19 ezer ügyféltől és több mint 1,3 milliós jelölt adatbázisból származó legfrissebb munkaerőpiaci információ.

Partnereinknek olyan komplex vagy proaktív toborzási csatornákat igénylő projekteknél tudunk segítséget nyújtani, ahol egy passzív álláshirdetés nem feltétlenül hoz megoldást. A Profession.hu teljes termékpalettáját használjuk, hogy megtaláljuk a legjobb jelölteket. Amikor egy keresés elindul, egészen a hirdetéstől az adatbázis-keresésen át a klasszikus fejvadászati csatornákon keresztül az online marketing tevékenységig minden csatornát aktiválunk.

Ezek vagyunk mi

fejvadászat

social media

értékesítés

önállóság

felelősségtudat

szakértelem

izgalmas ügyfelek

szoros kapcsolatok

közvetlenség

rugalmasság

csapatépítők

célorientáltság

biztos karrierút

Nyitott pozíciók