Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Idén erősebb lehet az ipari termelés bővülése, mint tavaly, a következő hónapokban újra élénkülhet a termelés - kommentálták a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden közzétett adatait az MTI-nek nyilatkozó elemzők.

Suppan Gergely, a Takarékbank elemzője szerint a kifejezetten kedvező konjunktúramutatók ellenére tavaly gyenge teljesítményt nyújtott az ipari termelés, ezen belül pedig különösen gyenge volt a járműgyártás kibocsátása, amit részben a hazai autógyárakban elvégzett modellfrissítések is okozhattak. A következő hónapokban azonban újra élénkülhet az ipari termelés - vélekedett.

Élénkül a termelés, egyre több munkára számíthatunk - Állás, szakma, karrier

Az elemző szerint a feldolgozóipari foglalkoztatás növekedése szintén az ipar várható élénkülését jelzi előre. Lényegesebb gyorsulás 2018-ban várható, amikor újabb jelentős autóipari kapacitások lépnek üzembe - ismertette a szakértő.

Autóipari állásokat már most találunk szép számmal itt!

Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője szerint az idei teljesítmény is nagyban azon múlik majd, hogy miként lesz képes a többi ágazat ellensúlyozni az Audi kisebb termelését, amit a háromról két műszakra történő átállás okoz - tette hozzá.

Ha bennünket is érdekel a részmunkaidős foglalkoztatás, itt nézzünk szét!

Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője kiemelte, hogy átlag felett teljesített többek között a gumiipar, a fémipar, a villamosberendezéseket, valamint a számítástechnikai és elektronikai eszközöket gyártó ágazat. Németh Dávid szerint az idén javulhat a helyzet az iparban: a jelenlegi kilátások szerint 4 százalékos bővülésre lehet számítani.

Ezeket az állásokat találjuk jelenleg a gumiiparban.

Ha a fémek megmunkálásában vagyunk jók, ide klikkeljünk.

Amennyiben villamosmérnöki végzettséggel szeretnénk máshol elhelyezkedni, böngésszük át ezeket a lehetőségeket.

Íme, még néhány friss és aktuális álláslehetőség, ha szívesen váltanánk egy jobb állásra, magasabb fizetésre!

CAD tervező, Műszaki rajzoló: 20 álláslehetőség

Gyártás technikus: 81 álláslehetőség

Gyártás, Termelés vezető: 126 álláslehetőség

Minőségbiztosítás: 85 álláslehetőség

Termékfejlesztés, tervezés: 123 álláslehetőség

Termelésirányítás: 86 álláslehetőség

Érdemes körbenézni akkor is a meghirdetett állások között, ha egyelőre nem tervezünk váltani. Tartsuk a szemünket az álláslehetőségeken, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma