Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Vishal Garg, az amerikai Better.com ügyvezetője online megbeszélésre hívta a cég többszáz dolgozóját, akik a webináriumon értesültek róla, hogy a vállalat a továbbiakban nem tart igényt a szolgálataikra.

Az ügyvezető azzal kezdte az eseményt, hogy elmondta, nincsenek jó hírei. Sajnos mindenki, aki részt vesz ezen a beszélgetésen, azon szerencsétlenül járt csoport tagja, akit azonnal elbocsátanak. A vállalat egyébként azzal magyarázza a tömeges leépítést, hogy nem elég hatékony a jelenlegi működés.

Az ügy nagy port kavart, hiszen az online kirúgás kísértetiesen emlékeztet az sms-ben szakítás műfajára, semmiképp nem a megbecsülés vagy a kölcsönös tisztelet jele. Az elbocsátott dolgozók később úgy nyilatkoztak, az egész esemény pár percig tartott csupán, többen azt mondták, egy kukába kihajított szemét több odafigyelést kap. 

Ennél mindenki többet érdemel!

Ha jelenlegi munkahelyén úgy érzi, hasonló események következhetnek be a közeljövőben, vagy egyszerűen csak szívesen váltana, nézzen körül aktuális álláshirdetéseink között, rengeteg lehetőség vár a dolgozni vágyókra! Csaknem 19 000 állás körül válogathat.

Ha pedig képzettsége szerint keresne: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több mint 5000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére pedig több mint 1700 állást hirdettek meg.

A több mint 2400 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala