Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég számára stratégiai jelentőségű a fenntartható működés és hatékony erőforrás-felhasználás, ezért is tett újabb nagy lépést klímavédelmi programjában az áruházlánc. Január 1-jétől 100%-ban megújuló erőforrásból származó áramot használ ezentúl a cég, ami elmondható a teljes üzlethálózatára, a logisztikai központjaira és az irodaházaira is. Továbbá még bővül a napelemmel ellátott áruházainak száma, hogy a vállalat csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását.

A cég az épületek és működési folyamatainak felelős kialakítása során kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra, ezért is figyelnek oda minden nap az üzletek és berendezések villamosenergia-felhasználásának mérséklésére. Törekvéseik pedig nem hiábavalók, hiszen 2018-2020 között megközelítőleg 4000 háztartás éves fogyasztásának megfelelő 9,1 millió kWh energiát takarítottak meg, amely által 3100 tonna CO2-kibocsátást előztek meg.

„Vállalatunk számára alapvető szempont a klímavédelem és hogy a lehető legtöbb eszközzel, mérhető módon csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat. Ennek hatékony módja a megújuló energiaforrások használata. Túl azon, hogy 100%-ban zöldenergiát vásárlunk az áramszolgáltatótól, 2022 év végéig 28 áruházunkon fog napelem üzemelni” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Álláskeresés

Ha szívesen dolgoznánk a Lidl Magyarországnál, nézzünk körül aktuális álláshirdetéseik között! Ha egyéb kereskedelmi vagy eladói állások is érdekesek számunkra, válogassunk a több mint 1800 álláslehetőség közül!

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala