Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dél-koreai akkumulátoripari beszállító cég új üzemet hoz létre Vácon, amivel 60 munkahelyet teremt a városban. A vállalatnak a váci lesz az első gyára Európában, jelenleg Dél-Koreán kívül csak Kínában és Vietnámban vannak ilyen érdekeltségei, így ez a cég számára is nagy újítást jelent.

A teljes projekt 5,2 milliárd forintos költségből valósul meg.

Ha pont Vácon keresnénk állást, nézzünk körül a most meghirdetett pozíciók között. Ha Pest megyében máshol keresgélnénk, böngésszük át ide kattintva a hirdetéseket.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha pedig lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Időről-időre frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte, és egyértelműen megállapítható az is, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala