Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Florin Zrt. több mint ötszázféle háztartási tisztítószert, testápolási terméket, valamint kórházi és lakossági fertőtlenítőt gyárt. Mostanra már a belföldi mellett, az exportpiacra is értékesíti termékeit a cég. 322 millió forint uniós támogatással, összesen több mint 700 millió forintból valósult meg a projekt, aminek eredménye az új üzem és a termelőkapacitás bővülése.

A beruházás során egy fertőtlenítő- és tisztítószereket, valamint kozmetikai termékeket gyártó üzem épült fel, illetve a cég új berendezéseket vásárolt. Az elmúlt időszak megnövekedett igényei miatt a vállalat 200 százalékkal bővítette kapacitását.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 86 munkahelyet tud megőrizni, a bővítés emellett 17 új munkahely létrehozását eredményezte.

Aktuális álláshirdetések

Amennyiben kifejezetten a szegedi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala