Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az idén 30 éves, konzerves állateledel-gyártással foglalkozó vállalat projektje közel egymilliárd forintból valósult meg, célja a munkahelyteremtés és a gyártási kapacitás növelése volt.

A fejlesztésnek köszönhetően 30 új munkahely jött létre, és 1800 négyzetméteres gyártó- és raktárcsarnok, illetve újabb gyártósor épült. Mindezzel a konzerves állateledel-gyártás kapacitását megkétszerezte a vállalat, így évente már 100 ezer tonnát gyártanak Nagyhegyesen.

A cég közel 350 munkavállalót foglalkoztat, ezzel pedig a legnagyobb foglalkoztató a térségében.

Ha a környéken, Hajdú-Bihar megyében keresnénk állást, nézzük át itt a jelenleg meghirdetett pozíciókat. Sok embert keresnek a megyében az értékesítés, kereskedelem szektorába, fizikai és segédmunkásokra is nagy szükség van, illetve szakmunkásokra is. Továbbá mérnökként is van lehetőség elhelyezkedni a térségben, és az IT programozás, fejlesztés területére is keresnek szakképzett munkavállalókat.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala