Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2021 januárjában kezdték meg az építkezést a most befejezett projektnél. Így a városban lévő cégek hamarosan pályázhatnak az ipari park helyiségeire, a műhelyekre és az irodákra.

A beruházás majdnem 3,5 hektáros területen zajlott, a projekt részeként 5, egyenként 1000 négyzetméteres épületet újítottak fel. Az egyik építmény inkubátorház lett, azaz kezdő vállalkozásoknak kínál olcsón bérelhető műhelyeket és telephelyeket.

A többi épületből három csarnokot raktárként fognak használni, amihez szükség volt a villamos hálózat, a nyílászárók, a csapadékelvezetés felújítására is.

Az 5. épület egyfajta műhelyblokká vált, ami azt jelenti, hogy az inkubátorházhoz hasonló funkciókkal rendelkezik, de van még egy faapríték-tüzelésű kazánja is, amit a közterület-gondozásból származó zöldhulladékkal terveznek táplálni.

A beruházás része egy nagy kiterjedésű, újonnan épült ingatlan is, amiben irodai és közösségi helyiségek kaptak helyet.

Az épületek helyiségei nyílt pályáztatáson találnak majd bérlőket.

Álláshirdetések

Ha épp álláskeresésben vagyunk, érdemes megnézni a legfrissebb hirdetéseket. A kalocsai állásokat ide kattintva tudjuk átböngészni, a Bács-Kiskun megyeiekért pedig klikkeljünk ide.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala