Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A svájci cég digitális mikroszenzorok és rendszerek gyártója, két és fél éve adta át debreceni üzemét, most pedig újabb gyártócsarnokának az alapkövét fektette le.

Az épülő csarnok 5000 négyzetméteres lesz, a cég magyar leányvállalata szenzorokat és mikrochipeket gyárt majd itt. A debreceni alkalmazottak létszáma folyamatosan bővül, már közel 100 embernek adnak munkát. Az új csarnok átadása után a tervek szerint a dolgozói létszám meg fog duplázódni.

A Sensiron 2022-ben elsőként nyerte el a Fenntartható Debrecen nagydíjat, a mostani beruházás során is kiemelten fontos lesz a fenntarthatóság, így fosszilis energiaforrásoktól teljesen mentes lesz az üzem. Az előző gyárcsarnok hűtését és fűtését geotermikus energia felhasználásával oldották meg, LED-alapú világítást használnak, napelemekkel termelik meg a szükséges energia nagy részét.

A mostani projekt első üteme ez év végére, a második pedig 2025 első negyedévére készül el az előzetes tervek szerint.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala