Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A településen a vállalat egy újabb, 55 milliárd forint értékű beruházással fejleszt. 2020-ban megkezdett fejlesztéseit zárja majd ezzel a Nestlé, a mostani projekttel együtt összesen 300 milliárd forintnyi beruházást hajt végre Bükön. Az új gyáregység üzembe helyezésével zárul majd az öt éve tartó fejlesztési ciklus.

Ez alatt a fejlesztési szakasz alatt több mint 600 új munkahelyet létesített Bükön a cég. A büki gyár termelőkapacitása is megemelkedett, mivel 2019-ben évente közel 200 ezer tonna állateledel készült az itteni termelőegységben, 2025-re ez a mennyiség elérheti az évi félmillió tonnát is.

A mostani, legújabb üzemegység építési munkálatai már el is kezdődtek. Azt tervezik, hogy ez év második felére már a gyártósorok is a helyükre kerülnek, a termelés pedig majd 2025-ben indul el. Az új üzemegység több mint 50 ezer tonna állateledelt állít majd elő, és 130 munkahelyet teremt.

A cégnek Magyarországon 3 gyára van, Budapesten pedig a központja, összesen közel 2800 embert foglalkoztat hazánkban.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala