Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Komplex rekonstrukciós munkák zajlottak Miskolctapolcán, ahol a turizmus mindig is élénk volt, ám a fejlesztések elmaradtak az elmúlt időkben. Most végre hangsúlyt fektethettek a turisták igényeire: vadonatúj utcabútorokat, új padokat és asztalokat helyeztek el a parkban és a csónakázó tó melletti kilátó- és pihenőteraszokat is felújították.

A tavat csaknem 2500 köbméternyi iszaptól szabadították meg, amire már nagy szükség volt.

Megszépült a park a Barlangfürdő mellett, a hidakat felújították, a sétaútvonalak, a közművek és a közvilágítás is megújult. A területen közel 30.000 új növényt ültettek, illetve bronzszobrok és fa játék-szobrok is helyet kaptak.

Aktuális állások

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket a turizmus, vendéglátás területén.

A szállodaipari állásokat itt találjuk, ha az éttermi vendéglátásban szeretnénk elhelyezkedni, kattintsunk ide.

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudástigénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala