Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás részeként a cég korszerűsítette kivitelező technológiáját, új munkagépeket szerzett be, a földmunkákhoz, közmű- és útépítéshez szükséges új berendezéseket állított üzembe. Négy, különféle felületek, anyagok tömörítéséhez használatos munkagépet vásároltak, továbbá egy aszfalt- és betonrétegek terítésére alkalmas berendezést is.

Az algyői telephelyen egy alkatrészraktárat és gumiszervizt építettek, ahol teljes körű gumijavítást végeznek saját gépeik mellett külső megrendelőknek is. Az új szervizépületet is átadtak, ezzel pedig megduplázták a korábbi karbantartási kapacitásukat.

A Délút Kft. több mint kétszáz alkalmazottat foglalkoztat.

Álláshirdetések

Ha Csongrád-Csanád megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstis, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala