Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Tatán fog elkészülni az az ezer négyzetméteres inkubátorház, ami kezdő vállalkozások számára kínál irodai és gépipari szolgáltatásokat. A cél az, hogy segítse a speciális gépgyártás, járműgyártás, élelmiszeripar, illetve zöld gazdaság területén tevékenykedő vállalkozásokat, ezzel pedig erősítik a helyi gazdaságot.

A beruházás négyszáz millió forint ráfordítással készül el, EU-s és hazai támogatásból valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. Az inkubátorház kivitelezése is sok munkaerőt igényel, hosszútávon pedig 3 új munkahelyet teremt az elkészült létesítmény.

A tervek szerint az inkubátorházban kialakításra kerül egy több részre osztott irodaegyüttes, továbbá egy 4 férőhelyes open office közösségi iroda és egy tárgyalótér, illetve egy 600 négyzetméteres, műhelynek használható épületrész.

Aktuális álláshirdetések

Ha Tatán keresünk állást, ezeket a hirdetéseket itt tudjuk átböngészni.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több mint 6000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére  pedig több mint 1900 állást hirdettek meg.

A több mint 2700 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala