Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Modern logisztikai csarnokkal és irodaépülettel gazdagodott Szombathelyen a Schaeffler Savaria Kft. A létesítmények összesen 8.400 m2-esek, amiből 6.200 m2 a korszerű logisztikai csarnok. Az épületben helyet kapott étterem, irodák, tárgyalók, öltözők, illetve egy nemzetközi események megrendezésére is alkalmas konferenciaközpont. A fejlesztés a működési hatékonysághoz járul hozzá a cég életében.

Az új létesítmény fenntartható konstrukció szerint valósult meg: modern szellőztető- és fűtőrendszer, valamint okos világítás működik benne.

A létrejött logisztikai központban hatékony készletkezelés és gyors termékmozgatás valósul majd meg, így az új csarnok hozzájárul a logisztikai folyamatok hatékonyságának növeléséhez.

Aktuális álláshirdetések

Vas megyében több mint 300 állást hirdettek meg, ezeket itt tudjuk átnézni, a megyében Szombathelyen van a legtöbb nyitott pozíció, ezeket is érdemes átböngészni. A Schaeffler Savaria Kft. álláshirdetéseit itt tudjuk megnézni

Kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos állásokat itt tudjuk megnézni, a gyártás területén is sok állást hirdettek meg, ezeket itt böngészhetjük át.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

fizikai, segéd és betanított munka kategóriában is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala