Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás egyrészt a termelést, másrészt a kutatás-fejlesztést érinti, a projektnek köszönhetően 110 új munkahely jön majd létre.

A Stellantis csoport a világ egyik legnagyobb autógyártó konszernje, ami többek között az Opelt, az Alfa Romeót, a Fiatot, a Citroent és a Peugeot-t is magába foglalja. A cégcsoport az elektromos autóipari átálláshoz kapcsolódóan fejleszt Szentgotthárdon, ugyanis az ottani Opel-üzembe hozza elektromobilitási stratégiájának kulcselemét.

Mit jelent ez? A helyi üzemben a hagyományos meghajtás mellett az elektromos motorok gyártása is meg fog kezdődni, illetve Szentgotthárdra kerül az ehhez kapcsolódó kutatás-fejlesztési és tesztelési tevékenység is.

Álláskeresés

Vas megyében többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt tudjuk átnézni, a megyében Szombathelyen van a legtöbb nyitott pozíció, ezeket is érdemes átböngészni.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala