Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Most már sokadik éve vesz részt a Tata Consultancy Services Ltd. a Profession Virtuális Állásbörzéjén - mondta Kovács Zsuzsanna, aki Academic Interface Programme Coordinatorként dolgozik a toborzási osztályon. Cégünk folyamatosan nő, így mindig keresünk új munkatársakat. A Profession börze látogatói köre nagyon széles, ennek is köszönhető, hogy mindig találunk a hirdetett pozícióinknak megfelelő jelölteket. Munkatársaink az állásbörze alatt folyamatosan rendelkezésre állnak a chat felületen és válaszolnak az álláskeresők kérdéseire - tette hozzá.

Az IT Services Hungary Kft. toborzási specialistája szerint egyre inkább megfigyelhető a tendencia, miszerint az álláskeresők a virtuális börzéket is előnyben részesítik. ,,Célcsoportunkat, a nyelveket beszélő informatikusokat is könnyebb ezen a csatornán megszólítani. Már több Profession által rendezett börzén vettünk részt, pozitív kép alakult ki a csapat felkészültségéről, mindig egyénre szabott megjelenési lehetőséget biztosítottak a számunkra" - mondta Fábián Mónika.

Milyen állásokat kínálnak?

Az IT Services Hungary több mint száz nyitott pozíciót kínál majd a börzén, elsősorban informatikusokat, illetve az IT világa iránt nyitott érdeklődőket várnak. A cégnél nagyon fontos az idegen nyelvek ismerete: elsősorban a német, néhány pozíció esetén pedig az angol nyelvtudás is elvárt. Több nyitott pozícióhoz felsőfokú végzettség szükséges, de vannak középfokú végzettséget igénylő álláslehetőségek is, mint például a helpdesk munkatárs. Az IT Services Hungary több telephelyen is képviselteti magát, így budapesti, debreceni és pécsi munkavégzésre is lehetőség van.

A Tata Consultancy Services körülbelül 20 nyitott pozíciót hirdet meg az őszi állásbörzén, mindet a budapesti irodába. Elsősorban 4 fő területre várják a jelentkezéseket. ,,A BPO (Business Process Outsourcing) szolgáltatások világában karrierlehetőséget kínál a cég a több nyelven beszélő, közgazdász végzettséggel és/vagy pénzügyi tapasztalattal rendelkező fiatalok számára. A KPO (Knowledge Process Outsourcing) területre több, német vagy olasz nyelven beszélő, közgazdász végzettséggel, analitikus készséggel és/vagy elemzési/piackutatási tapasztalattal rendelkező fiatalokat várunk" - sorolta Kovács Zsuzsanna. Akik az IT Helpdesk területen képzelik el jövőjüket, azok számára lehetőség adódik kipróbálni magukat az ügyfélszolgálat világában, és több nyelven támogatást nyújtani a Tata külföldi partnerei számára. Az IT szolgáltatás területén pedig folyamatosan várják olyan szakemberek jelentkezését, akik a Java, .NET, C++, C#, Sharepoint, Windows System Admin, Oracle és Business Intelligence stb. alkalmazásokban kellő ismeretekkel rendelkeznek ahhoz, hogy támogatást nyújtsanak az ügyfeleknek.

A BPO, KPO területekre frissdiplomásokat, az IT projektekre sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereket  keres a Tata Consultancy Services. ,,A Helpdesk-pozíciókra szívesen fogadunk középfokú iskolai végzettséggel rendelkező jelölteket, ha az angol mellett magas szinten beszélnek egy második európai nyelvet" - tette hozzá. Bizonyos munkakörök esetében lehetőség van külföldre utazni is rövidebb időre.

Mivel Tata Consultancy Services globális, európai, multinacionális, valamint kormányzati szervezeteknek nyújt különböző szolgáltatásokat a világ minden tájára, az első és legfontosabb a nyelvtudás megléte (angol és egy második európai nyelv).

  Virtuális állásbörze  

Miért érdemes itt dolgozni?

Az IT Services Hungary Kft.-nél fontos, hogy az adott pozíció kiírásainak a jelentkező megfeleljen a kompetenciák tekintetében is - hívta fel a figyelmet Fábián Mónika. A vállalat többrétű továbbképzési lehetőséget nyújt a meglévő munkatársainak annak érdekében, hogy az IT Services Hungary legmagasabb ügyféligényeinek meg tudjanak felelni - mind a gyorsan fejlődő informatikai szakterület, mind a nélkülözhetetlen felsőfokú nyelvismeret tekintetében. A vállalat emellett támogatja a kollégák továbbfejlődését és karrierjük építését, például a jelen és a jövő csoportvezetőinek és menedzsereinek képzésére csapatépítő és készségfejlesztő tréningeket szervez.

Az IT Servicesnél fiatal és dinamikus csapat, kiemelkedő karrierlehetőség várja az új munkatársakat. Folyamatos fejlődést biztosítunk mind a nyelvek, mind az IT területén, emellett multinacionális környezetben dolgozhatnak a kollégák: lehetőségük van részt venni a T-Systems nemzetközi projektjeiben, és versenyképes juttatási csomagot kapnak. Számos pozitív példa bizonyítja azt, hogy nemzetközi karriert is be lehet futni a T-Systems berkein belül. Több kollégánk dolgozik az anyavállalatnál, de más leányvállalatoknál is vannak magyar kollégáink - mondta Fábián Mónika.

És hogy miért érdemes a Tatánál dolgozni? Kovács Zsuzsanna így érvel: ,,nálunk egylelkes és dinamikus környezetben tölthetik mindennapjaikat különböző nemzetiségű, fiatalokból álló csapat tagjaként. A budapesti irodában több mint 40 nemzetiség dolgozik, ami igen csak színessé varázsolja a mindennapi munkát." Hozzátette, hogy a Tata Consultancy Services egyik alapértéke, a ,,Learning and Sharing" nevében a cég bevételének 4 százalékát a munkatársak fejlesztésére fordítják. Nyelvi kurzusokkal, szakmai és készségfejlesztő tréningekkel igyekszenek hozzájárulni a munkatársak folyamatos fejlődéséhez. A kultúrák, a tréningek, a tudás és a tapasztalat sokszínűsége páratlan lehetőséget nyújt a folyamatos fejlődésre.

A Profession Virtuális Állásbörze 2012. szeptember 18-19-20-án várja az álláskeresőket, érdeklődőket. Kattintson jövő kedden a www.virtualisallasborze.hu weboldalra, és böngésszen az állásajánlatok között, chateljen a munkaadókkal, töltse fel az önéletrajzát, vagy kérjen tanácsot szakértőinktől!