Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az utasforgalom még mindig csak a járvány előtti szint egyharmadát érte el 2021-ben, azonban a cargo mennyiség rekordot döntött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A budapesti reptéren a tavalyi évben 4.622.882 utas és 183.362 tonna légiáru fordult meg. Ezek a számok a 2020-as évvel összevetve az utasoknál összesen 20%-os, a cargo tekintetében pedig igazán kiemelkedő, 36%-os növekedést jelentenek.

Az európai trendeknek megfelelően itthon is erősödött a repülőtér utasforgalma is, egyre kevesebb volt a földön parkoló repülőgép. Ez annak is köszönhető, hogy tavaly már enyhébbek és kiszámíthatóbbak voltak az utazási szabályok, mint 2020-ban. A 2021-es év legforgalmasabb időszaka a november volt, közel 730.000 utassal, legkevesebben pedig februárban indultak útnak, ez 54.407 utast jelent.

Álláskeresés

Ha a reptéren szeretnénk elhelyezkedni, a nyelvismeret mindenképp segítségünkre lehet:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala