Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A március végén megjelent programmal a Profession.hu állásportál tartalmait nézegethetjük mobiltelefonon keresztül. Magunkkal vihetjük az összes állásajánlatot, de a fontos információk, címek, illetve egy önéletrajz-klinika is azonnal elérhető az alkalmazással. A hirdetések között keresni is lehet – ugyanúgy, mint az internetes oldalon. Kiválaszthatjuk, hogy melyik megyében, területen, valamint milyen képzettséggel, nyelvtudással keresünk munkát. Emellett a munkaügyi központok elérhetőségei is szerepelnek az adatbázisban. A keresést elmenthetjük, de megoszthatjuk a Facebookon vagy a Twitteren is.

A Profession.hu célja az, hogy minél több felületen megjelenjen, segítve ezzel az álláskeresők és a munkaadók könnyebb egymásra találását. Az okostelefon alkalmazásokkal elsősorban a techiek álláskeresését könnyítenénk meg, hiszen számukra már egyértelmű, hogy a telefonjukon keresztül érik el a számukra hasznos szolgáltatásokat.

Az állásportál nemcsak a telefonokon keresztül célozza meg az érdeklődőket, a munkát keresőket. Tavaly indult el az iWiW-en az Állásvadász alkalmazás, amelyet 65 ezernél is többen telepítettek, illetve már a Facebookon is kereshetnek állást felhasználóink. Ezeket követte a Karriervadász blog, és létrejött egy Twitter-közösség. A Profession.hu Virtuális Állásbörze is új utakat nyitott az internetes álláskeresésben, és közel százezer látogatót vonzott.