Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Itthon 2022-ben mintegy 1.194 hektár területen zajlott tormatermelés, a kitűnő minőségű tormával kapcsolatos betakarítási munkálatok pedig októbertől egészen a következő szezon kezdetéig, azaz a márciusi ültetésig tartanak.

A tormát a reszelt változatán túl savanyított és ecetes tartósított készítményekhez is sokat használják, ráadásul magas a friss torma C-vitamin tartalma. Nem csoda hát, hogy a magyar torma keresett külföldön is.

A legutóbbi szezonban több mint 10.000 tonna magyar tormát termesztettek, ez pedig az Európai Unió éves össztermésének közel 50%-át teszi ki. A megtermelt tormát 80-90%-ban exportáljuk, többek között Németországba, Lengyelországba, az Egyesült Királyságba és Csehországba is.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala