Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás eredményeként a cég átadhatta új, 5100 négyzetméteres raktárát. A debreceni székhelyű Trans-Sped egy családi vállalkozás, ami 900 embert foglalkoztat. A fejlesztésnek köszönhetően 270 új munkahely jön létre.

Nem ez a cég első nagy fejlesztése: 6 új logisztikai központot hozott létre 2017–2023. között, ebből 3 Debrecenben van, 1-1 Tatán, Környén és Nagytarcsán. A nagytarcsai fejlesztésről korábban már hírt adtunk, a részletek itt találhatók. Ekkor a vállalat egy automatizált, 17 ezer négyzetméteres raktárat adott át, ami 20 ezer raklapos kapacitással komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk, ha lakhelyünk szerint viszont máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala