Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás egy 7 éves program része volt, ami 257 új munkahelyet teremt. Az új, automatizált nagytarcsai raktár 17 ezer négyzetméteren, 20 ezer raklapos kapacitással komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt multinacionális feldolgozóipari vállalatoknak és nagy forgalmú e-kereskedőknek.

A debreceni székhelyű, magyar tulajdonú Trans-Sped Kft. 1990 óta van jelen a logisztikai piacon. Mára már 14 magyarországi és romániai helyszínről látja el feladatait a szállítmányozás, fuvarozás és raktározás területén. Továbbá a szlovákiai Szencen is üzemeltet egy e-kereskedelmi és raktárközpontot.

A cég 2017 és 2023 között több beruházást hajtott és hajt végre, hogy megerősítse piaci pozícióját. Összesen 6 logisztikai központot létesít 4 helyszínen, 3 raktárat Debrecenben, illetve egyet-egyet Környén,Tatán és Nagytarcsán.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala