Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Balogh László, Az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője szerint tovább emelkedhetnek a lakásárak, egészen addig, míg a kereslet ki nem fullad. A szakértő az M1 műsorában nemrég kifejtette: egyre többen költöznek Budapestre munkalehetőség és kényelmi szempontok miatt, emellett a lakáshitelezés is bővülhet, egyelőre nem érte el a válság előtti szintet, attól mintegy 20 százalékkal elmarad.

Érthető is mindez, hiszen Budapesten ezen a héten közel 4.500 munkahelyre várják a megfelelő munkatársat!

Az Eurostat adatai alapján Magyarországon 255 százalékkal nőtt a kiadott építési engedélyek száma, az adatról  Balogh László azt mondta, hogy az alacsony bázis és a fellendülő hazai piac miatt alakult ki a háromszámjegyű bővülés. Emellett az árak 10-12 százalékkal nőttek az elmúlt év azonos negyedévéhez viszonyítva, miközben az unióban csak 2-3 százalékos drágulás figyelhető meg - tette hozzá.

Ingatlanos állások

Érdemes ezt a tendenciát az álláskeresésünknél felhasználni. Éppen ezért utánajártunk, milyen ingatlannal kapcsolatos munkakörökre jelentkezhetünk már most. Nézzük!

Építőipar, Ingatlan: 35 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: 30 álláslehetőség

Pénzügy, Könyvelés: 15 álláslehetőség

Adminisztráció, Irodai munka: 12 álláslehetőség

Jog, Jogi tanácsadás: 4 álláslehetőség

Bank, Biztosítás, Bróker: 3 álláslehetőség

Fizikai, Segéd, Betanított munka: 3 álláslehetőség

HR, Munkaügy: 3 álláslehetőség

Mérnök: 2 álláslehetőség

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, ingatlan