Munkatársaim.hu néven új közösségi oldalt indított a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az álláskeresők már azelőtt a lehető legjobban megismerhessék az adott munkakörnyezetet, mielőtt elfogadnának egy konkrét pozíciót; illetve a kapcsolati hálójukat is hatékonyabban használhassák a keresés és kiválasztás ideje alatt.

A vezető hazai online állásportál által fejlesztett közösségi portál egészen új szemlélettel közelíti meg az álláskeresés folyamatát: a jelentkezőknek és a cégeknek is segítséget nyújt abban, hogy megismerjék egymást, ezzel elérve, hogy a legjobb ember kerüljön a neki legmegfelelőbb pozícióba.

Értékelhetik a munkahelyüket

A munkavállalók különböző szempontok szerint értékelhetik munkahelyeiket, tölthetnek fel képeket a mindennapi életből és építhetik a közösséget - így nyújtva hasznos információkat a keresőknek.

Ezzel párhuzamosan a cégek HR-szakemberei is könnyebben felfigyelhetnek a tehetséges jelentkezőkre, hiszen a felhasználók egymást is értékelhetik több kategóriában, nevezhetnek bárkit a munkahelyükről hónap dolgozójának és jelvényeket is gyűjthetnek az aktív kapcsolat- és építő, vagy másokat segítő tevékenységükkel.

Dolgozik-e ismerősöm a cégnél?

Az oldal teszt verzióban még 2014-ben kezdte meg a működését, így már több mint 100 ezer cég és közel 6000 regisztrált felhasználó van rajta. A Profession.hu-val való többszintű átfedés garantálja az oldal gyors növekedését: az álláskereső oldalon például a hirdetések alatt nézhetjük meg, dolgozik-e ismerősünk az adott cégnél, a közösségi felületen pedig a cégek alatt listázza ki a rendszer az ott meghirdetett pozíciókat.

Mindenki dolgozzon ott, ahol jól érzi magát!

Babzsákért és csocsóasztalért folyik a verseny

Hétvégén egy közösségi nyereményjátékot is hirdetett a felület: a regisztrált felhasználók munkatársaikkal együtt szerezhetnek garantált ajándékokat, többek között babzsákot, csocsóasztalt és kávéfőzőt a munkahelyükre.

Az együttműködésre és hatékony csapatmunkára ösztönző játékban mindenki gyűjthet pontot, aki maga is szeretne hozzátenni a jó munkahelyi környezethez.

Mindenki dolgozzon ott, ahol jól érzi magát!A Munkatársaim.hu játék ITT érhető el!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: álláskeresés, közösségi oldal, Munkatársaim.hu, nyereményjáték, ajándék