Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

„Jelentős különbség van a fizetésekben  – foglalta össze ma reggeli cikkünkben Halasi László Richárd -,  ez ugyanúgy igaz lehet a diplomás állásokra, mint a szakmunkákra. Általánosságban elmondható, hogy ha valaki egyáltalán beszél angolul, az 20-25%-kal megnöveli a bérszínvonalát. Amennyiben az angol mellett még egy idegen nyelvet elsajátít, az újabb 15%-kal dobhatja meg a fizetést.”

Friss hír továbbá A KSH gyorstájékoztatója szerint, hogy továbbra is kimagasló mértékben, 7,5 százalékkal emelkedtek a reálkeresetek itthon 2016 első nyolc hónapjában. Ezzel több, mint 3 és fél éve tart a reálbérek töretlen növekedése Magyarországon. Arról nem is beszélve, hogy a versenyszférában – a legalább 5 embert alkalmazó vállalkozásoknál – nagymértékű, közel 65 ezres létszámbővülés ment végbe 2015 augusztusához képest. És ezek között hétről hétre igen magas arányban keresnek olyan szakembereket, akik jól beszélnek angolul.

ÍME, AZ ÖSSZES ÁLLÁS EZEN A HÉTEN, AHOL SZÜKSÉGES AZ ANGOL NYELVTUDÁS! Nézzük meg kicsit alaposabban is, kiket keresnek!

Angol nyelvű állások

Pénzügy, Könyvelés: 656 álláslehetőség

Gyártás, Termelés: 620 álláslehetőség

Mérnök: 584 álláslehetőség

IT programozás, Fejlesztés: 573 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: 465 álláslehetőség

Üzleti támogató központok: 454 álláslehetőség

IT üzemeltetés, Telekom: 400 álláslehetőség

Szállítás, Beszerzés, Logisztika: 349 álláslehetőség

Adminisztráció, Irodai munka: 328 álláslehetőség

HR, Munkaügy: 219 álláslehetőség

és még további 13 szakterület, ahol fontos az angoltudás.

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások száma alapján rendeztük sorrendbe. Érdemes végiggondolni, hogy mi az, amire már ma eséllyel jelentkezhetünk. Ne várjunk vele, pályázatunkat küldjük el minél előbb.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, angol