Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

SPAR áruházi munkaköreiben havi bruttó 200 ezer forintra emelte a kezdő fizetést, ezen felül saját hűségprogramot is bevezetnek. A lojalitást béren kívüli juttatással értékelik: akik már legalább egy éve a SPAR alkalmazásában állnak, azok évi 40-100 ezer forint közötti hűségbónuszban is részesülnek. 

Az áruházlánc dolgozói emellett 13. havi juttatást és alkalmazotti kedvezményt kapnak: ez utóbbi egyes időszakokban akár 10% kedvezményt is jelent a dolgozói bevásárlásókosarak tartalmából.

Lidl 2018. március 1-jével emeli dolgozói bérét, átlagosan 20%-kal - az emelés közel 4000 alkalmazottat érint. A bolti dolgozók és a raktári munkát végzők fizetése így átlagosan havi bruttó 290-320 ezer Ft lesz 8 órás munkavégzés mellett. Értékes juttatásként a Lidl Egészségprogram a cég minden dolgozója részére biztosítja az éves szinten 96 ezer forint értékű egészségügyi szolgáltatást, melyet betegségmegelőző és gyógyulást elősegítő célokra is igénybe vehetnek a munkatársak.

A Lidlnél dolgozó teljes munkaidős üzletvezetők az új rendszerben havi bruttó 658-720 ezer Ft-ot vihetnek haza, emellett korlátlan magáncélú használatra igénybe vehető személyautó is jár e pozíció mellé. Az áruházlánc év elején azt is bejelentette: még 1000 főt kívánnak felvenni.

 Mennyi az annyi? Fizetésemelések a kereskedelemben 

Az Aldi is emeléssel indította az évet: 10-15 százalékkal is jobban járhatnak a dolgozók, 15 százalékos emelést az eladók, 10 százalékot az árufeltöltők kaptak. Ennél az áruházláncnál 25, 30 és 35 órás részmunkaidős munkavégzés a jellemző, melyhez arányosított cafeteria is társul, jó tudni, hogy a gyakorlott eladókat (több mint 10 év tapasztalattal) magasabb bér illeti.

Tesco még 2017 decemberében kötött megállapodást a szakszervezetekkel: több mint 2,8 milliárd forintot fordítanak az átlagosan 10%-os béremelésre, a bérfejlesztés összesen több mint 14 000 munkatársat érint. Az elérhető minimum fizetés így 2018-ban már jóval magasabb a garantált szakképzett bérminimum összegénél (197 000 Ft a 180 500 forinthoz képest), sokaknak külön jó hír lehet, hogy ez az összeg vonatkozik a szakképzettséget nem igénylő munkakört betöltő kollégákra is.

Az Auchan vezetői is emelésekről tájékoztatták a dolgozókat: ők átlagosan 13,6 százalékkal emelik az áruházi dolgozók bérét, valamint létszámbővítésre is sor kerül majd. Náluk az emelések után az áruházi alkalmazottak átlagos bruttó fizetése 247 000 Ft.

 

Ha szívesen dolgoznánk valamelyik áruházláncnál, számtalan lehetőség közül választhatunk!

Íme a Lidl ajánlatai

Az Aldi álláshirdetései itt találhatók

Aktuális Spar hirdetések

Munkák a Tesconál

Munkák az Auchannál

További eladói állások, pozíciók a kereskedelemben: több mint 600 állás, többek közt ruhabolti eladó a H&M-ben, bútorbolti értékesítő, bizsubolti eladó munkák.

Jelentkezzünk minél több helyre és figyeljük a legfrissebb állásokra is. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala